keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Palloja!

Otin tuon kuvan joskus aikanaan kesällä, kun blogeissa kiersi haaste toimia omana muotikuvaajanaan. Ei tullut silloin laitettua tätä näytille, kun muilla oli niin huikaisevan hienot otokset. Ostin mekon Pariisista(tosin made in Italy), siinä on isoja palloja ja pieniä palloja, jotka ovat lempijuttujeni lempipäästä. Koko ajan on kuitenkin vähän vaivannut, näyttääkö mekkoseni yöpaidalta tai äitiystunikalta? Voiko sitä pitää päivänvalossa?

6 kommenttia:

Tiina Tee. kirjoitti...

Ihana tunika! Ehdottomasti päivänvalossakin käytettävä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tuo on aivan liian hieno yöpaidaksi ja aivan täysin liian siro äitiystunikaksi. Kauniskaunis on. Itse yhdistäisin siihen jonkun kivan neuleen ja ruskeat saappaat ja lähtisin juomaan lattea johonkin ikkunapöytään kirjan kanssa.

Anioni kirjoitti...

Kaunis mekko! Ei näytä yö- eikä mammapaidalta ollenkaan.

Sanna kirjoitti...

Tyylikäs! Ei muuta ku päälle ja menoksi:)

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos kaikille rohkaisusta. Sovitaan, että päivävaate se on :)

Elina kirjoitti...

Kaunis mekko, näyttää hyvältä! Mutta ymmärrän ongelmasi, minulle tulee usein sama fiilis joistain vaatteista. Tunikoita, varsinkaan sellaisia viime aikoina niin suosittuja alaspäin kellottuvia en voi käyttää ollenkaan. Kroppa on väärän mallinen niihin, heti tulee äitiysvaate-olo. Asusteet muuttavat myös aika paljon vaatteen ilmettä, joten oikeiden lisukkeiden kanssa melkein vaate kuin vaate on salonkikelpoinen.