keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Palloja!

Otin tuon kuvan joskus aikanaan kesällä, kun blogeissa kiersi haaste toimia omana muotikuvaajanaan. Ei tullut silloin laitettua tätä näytille, kun muilla oli niin huikaisevan hienot otokset. Ostin mekon Pariisista(tosin made in Italy), siinä on isoja palloja ja pieniä palloja, jotka ovat lempijuttujeni lempipäästä. Koko ajan on kuitenkin vähän vaivannut, näyttääkö mekkoseni yöpaidalta tai äitiystunikalta? Voiko sitä pitää päivänvalossa?

7 kommenttia:

Tiina Tee. kirjoitti...

Ihana tunika! Ehdottomasti päivänvalossakin käytettävä :)

Nimetön kirjoitti...

Kyllähän tuo on aivan liian hieno yöpaidaksi ja aivan täysin liian siro äitiystunikaksi. Kauniskaunis on. Itse yhdistäisin siihen jonkun kivan neuleen ja ruskeat saappaat ja lähtisin juomaan lattea johonkin ikkunapöytään kirjan kanssa.

Anioni kirjoitti...

Kaunis mekko! Ei näytä yö- eikä mammapaidalta ollenkaan.

Sanna kirjoitti...

Tyylikäs! Ei muuta ku päälle ja menoksi:)

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos kaikille rohkaisusta. Sovitaan, että päivävaate se on :)

Elina kirjoitti...

Kaunis mekko, näyttää hyvältä! Mutta ymmärrän ongelmasi, minulle tulee usein sama fiilis joistain vaatteista. Tunikoita, varsinkaan sellaisia viime aikoina niin suosittuja alaspäin kellottuvia en voi käyttää ollenkaan. Kroppa on väärän mallinen niihin, heti tulee äitiysvaate-olo. Asusteet muuttavat myös aika paljon vaatteen ilmettä, joten oikeiden lisukkeiden kanssa melkein vaate kuin vaate on salonkikelpoinen.

Nimetön kirjoitti...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿