torstai 25. joulukuuta 2014

Hauskaa joulua!


Hauskaa joulupäivää kaikille! Meillä oli mukava ja rento aatto, jota saimme nautiskella sopivasti joulukuntoon saadussa alakerrassamme. Meillä on jo lähes perinteeksi muodostunut, että juuri joulun alla tsemppaame jonkin huoneen remontissa ja tänä vuonna se oli olohuone. Kaikki ei ole vielä valmista, mutta sen verran valmista kuitenkin, että pystyimme tuomaan huoneeseen kuusen ja tyhjäämään takkahuoneesta ylimääräiset huonekalut. Saimme siis samalla kertaa taas kaksi huonetta käyttöön. Pakko sanoa, että joulujuhlan tuntua lisää sitä edeltänyt kaaos! :D

Kuten kuvista näkyy, valitsimme lopulta Arne Jacobsenin suunnittelemaa kuosia Boråsilta. Sen vihreä sävy on kaunis, tosin ei ehkä briljantti meidän tiikkisten huonekalujen kanssa, mutta viisaasti valituilla tekstiileillä saamme varmasti hyvän kokonaisuuden aikaan. On kyllä helpottunut olo kun tiivis remppapuristus on loppusuoralla.

Meidän pikkumieskin tuli 7-kuukautiseksi joulun alla. Kaveri heräsi juuri ja on niin suunnattoman kiinnostunut näppäimistöstä,että taidan jatkaa vauvakuulumisisista toisen kerran.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihania kuvia, keinutuoli, tumma tapetti, poika kuin äitikin :) Mukavaa joulun aikaa teille. Näyttää ja kuulostaa mukavalta.

Unknown kirjoitti...

Ihanalta näyttää ja kuulostaa teidän joulu! <3 Täytyisi yrittää aktivoitua tässä jonakin päivänä ja vaikka tarttua puhelimeen.