maanantai 2. kesäkuuta 2014


Tällainen pojuliini tuotiin tässä taannoin kotiin. Näistä kuvista pieni on jo kasvanut, mutta on hän niin pikkuruinen edelleen!

Synnytys oli aika pitkä koettelemus, mutta kaikki meni kuitenkin hyvin loppujen lopuksi. Oma vauva on kyllä ihmeellinen asia, ei tätä voi verrata mihinkään :)

7 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea teille kaikille♥♥
Siis tuo alimmainen kuva...niin syötävän suloinen♥

Tuija kirjoitti...

Terve pieni henkilö, toivottavasti tapaamme kesällä, tullaan sinua moikkaamaan varmasti. Toivottavasti pidät minusta, minä olen nimittäin sellainen Lahden täti, ihan mukava, mutta poikalapset yleensä eivät naura vitseilleni, eivätkä liioin pidä minusta, toivottavasti sinä olet poikkeus.
Sinä valitsit kyllä hyvät vanhemmat, ne varmasti pitävät sinusta hyvää huolta ja kunhan opit sanomaan Pentax, ne varmasti ostavat sinulle oman kameran.

Tintti kirjoitti...

Voi maailma ku ossaa olla suloista ja söpöä! :)

Sanna kirjoitti...

Hurjasti onnea! Toivottavasti teillä on lähtenyt arki hyvin käyntiin eikä vauvalla ole vatsavaivoja! Olette varmasti ihania vanhempia ja vauva näyttää suloiselta.

Itsellä esikoisen vauva-aika oli ihanaa ja samalla rankkaa koliikin, imetysongelmien, maitoallergian ja lopulta oman uupumuksen/masennuksen kanssa, mutta lopulta kaikki kääntyi hyväksi! Nyt toisen kanssa olen jo armollisempi itselleni ja kaikki on sujunut hyvin.

Tytti Matsinen kirjoitti...

Voi mikä ihana pieni poju teille on muuttanut! Tervetuloa!

Nimetön kirjoitti...

Ihana vauva. Paljon onnea koko perheelle!

17 neliötä kirjoitti...

kiitos kaikille onnitteluista! ja Tuikkis, keskustelua vauvan pentaxista on jo ollut:D