perjantai 16. toukokuuta 2014

Tällaisia on myös tullut ommeltua! Vauvalle peitto lattialla makoiluun...

lakanat japanilaisista kankaista...

...ja vaunulelu
4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Tsemiä odotteluun! Ihania juttuja olet tehnyt!
Meille syntyi tyttövauva muutama päivä sitten. Jouduin sairaalaan raskausmyrkytyksen takia ja synnytys käynnistettiin vauvan laskettuna päivänä. Nyt ollaan kotona ja kaikki on hyvin!

17 neliötä kirjoitti...

Onnittelut! Ihanaa, että kaikki on hyvin! :) täällä kärvistellään kipeiden, mutta sitten taas loppuvien supistusten kanssa. Toivoisin synnytyksen jo kunnolla käynnistyvän!

Nimetön kirjoitti...

Oi että. Seurasin vuosia sitten blogiasi, kun neliöitä oli ne alkuperäiset 17.. Jostain syystä lukeminen jäi,kunnes muutama kuukausi sitten muistin blogisi nimi tuli mieleeni ja päätin tulla katsomaan mitä tänne kuuluu-- ja tännehän kuuluu vaikka mitä! Vietin monta hyvää hetkeä "päivittääkseni" tapahtumat, ja vaikken sinua tunne, voin vain sanoa,että olen onnellinen puolestasi!

Pidän todella paljon tyylistäsi! mm.keittiönne on aivan helmi, ja hankkimianne vauvanvaatteita esitellessänne nauroin itsekseni että ihan saman henkisiä vaatteita voisin kuvitella hankkivani omille lapsillenikin.. :)

Olen todella laiska kommentoimaan mihinkään, mutta päätin nyt sitten "tulla kaapista ulos" ja kertoa mitä ajattelen.

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentista! :)Kyllä sitä itsekin välillä ihmettelee, miten elämä on kuitenkin aika lyhyessä ajassa muuttunut niin paljon ja juuri sellaiseksi, mistä on haaveillut. Kiitollinen mieli :)