torstai 15. toukokuuta 2014Mammaloman viimeiset päivät ennen vauvan syntymää ovat menossa...joka ilta jänskättää, että joko jo tänä yönä päästäisiin näkemään poju :) Vauvalle kertyy koko ajan lisää pikku vaatteita, kun en malta olla niitä tekemättä. On vaan niin kivaa! Haaremihousuja tein kahdet siskolta saamani kaavan mukaan, nappipöksyt puolestaan ovat yksien kaupan housujen mukaan ommeltu. Neuletakin ohje löytyy täältä ja kirpparibodyyn painamani karhukuva täältä.


Vielä uudestaan aikaisemmassakin postauksessani ollut paita Susie Haumanin All you knit is love Babystrik-kirjasta sekä ruskeana takkiversiona. Housut puolestaan ovat oma versioni dropsin ohjeesta.


 Tämä takki on vähän isompaa kokoa, menee vauvalle ehkä ensi keväänä. Ohje on Nikki Van De Carrin Ihanimmat vauvaneuleet-kirjasta (tosin piparikuvion idea on lainattu Muita ihania-blogista). Karhumerkki on Japanin ostoksia.

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Olet ollut kyllä hurja käsityömonsteri! Ja aaltotapetista haluaisin myös nähdä kuvia, joko se on seinällä? Se on minusta hieno, kuten on se Fornasettin pilvitapettikin.

Tuo karhumerkki on hauska, just kirppiksellä yhtenä päivänä näytin N:lle millaisia hihamerkkejä mun mummo ompeli mulle vaatteisiin, kun olin pieni, ei ollut kyllä hienoja karhumerkkejä, vaan karmeita kasarijäänteitä.

Noora kirjoitti...

Ihania söpöläisyyksiä olet tehnyt pienelle! Tsemppiä viimemetreille!

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis - joo nyt on käsityödraivi päällä :D aaltotapetin toimitusaika on harmillisen pitkä, joten saadaan se vasta toukokuun lopussa. Itsekin odotan aika jännityksellä! Pilvitapettia himoitsin hyvin suuresti, mutta se ei ollut J:n suosikki, eikä ehkä olisi muutenkaan päässyt pienessä vessassa oikeuksiin.

Ehkäpä tuollaisia merkkejä voisi yrittää itsekin tehdä...

Noora - kiitos! se sun tekemä vaipanvaihtoalusta on kyllä ihanin! ja kuten kuvista näkyy, innostuin ostamaan sitä samaa pilkkukangasta muihinkin jutskiin :)