perjantai 24. tammikuuta 2014

Pikku vaatteita :)

Serkkupojalta on jäänyt pieneksi paljon tosi söpöjä juttuja, joista keräsin näihin kuviin joitakin lemppareitani.

Vähän kesävaatteitakin löytyy. Toivottavasti vaan ovat sopivia lämpimillä keleillä!


Huomaan tykkääväni monista aika yksinkertaisista vaatteista, mutta ei näistä printtikuosillisistakaan voi olla tykkäämättä!
Kidscase taitaa olla yksi suosikkimerkeistäni. Niissä on kivat värit ja pehmeä luomupuuvillaneulos kankaana.
Nämä jutut ovat juuri tälle meidän vauvalle hankittuja juttuja :)


Vaunukoppatilaus tulikin yllättävän nopeasti, joten piti heti päästä kokeilemaan koppaa rattaisiin. Ilmeisesti ratasosan kankaan voi ottaa poiskin, mutta sitä ei olla vielä kokeiltu. Kopassa on myös mekanismi, jolla sen saa kasaan ja yllättävän pieneen tilaan. Mitä muuten tuonne koppaan kannattaa laittaa? Siis vauvan lisäksi :D jonkinlainen patja siellä on jo valmiina.

Pahoittelen, että tässä vauvahuumassani tulee nyt vain vauvapostauksia! Välillä on pakko käydä hipelöimässä kaikkia pikkuruisia vaatteita, joita olemme saaneet (ja pari vaatetta ollaan itsekin ostettu) kun on ne vaan aika söpöjä, ja samalla alkaa tuntua enemmän vauvaperheeltä. Vielä kun pikkuinen malttaa toukokuuhun asti odottaa ja tuleva äiskä kans!

10 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hei, laitoin sitteriviestin tuonne profiilistasi löytyvään spostiosoitteeseen, toivottavasti tuli perille. :)

Vintage living kirjoitti...

Robsukalta on kyllä jäänyt tosi söpösiä vaatteita! Meiltä löytyy vasta koosta 86 eteenpäin jemmassa vaatteita... Voi kun ehtis itsekin kuvata vähän tän hetkisiä lempparivaatteita..niitä ei montaa kyllä ole, ne on Mini a turelta ja Norlielta. Noi KidsCase oli munkin lemppareita vauvakoossa, mutta harmi kun näille isommille ei ole yhtä kivoja silläkään merkillä. Mä en oikein meinaa vaan löytää nykyään vaatteita pikkumiehelle josta tykkäisin (paitsi ulkovaatteita!), en tiedä mikä on...varmaan vaan sitä että kun ne näyttää niin samalta kun noi 13-16 vuotiaiden on aikoinaan näyttänyt, niin että kyllästyttää jo.
Hienot vaunut. Niistä varmaan otetaan koko istuin osa pois ja vaihdetaan koppa tilalle, tuskin jää ton istuimen rungon päälle?

17 neliötä kirjoitti...

Vintage living- katselin taas tänään sun pinterestin kuvia, ja löytyi uusia kivoja vauvanvaatemerkkejä! Ja neuleohjeitakin vinon pinon. Pienille tehdään vaikka mitä kivaa! Mun pitää vähän tutustua tuohon vaununkoppa-asiaan vielä. Kaikissa netissä olevissa kuvissa koppa on kankaiden päällä, mutta jostain keskustelupalstalta tai blogista muistaisin lukeneeni, että joku suositteli irrottamaan kankaat, etteivät ne turhaan kuluisi. Koppa on joka tapauksessa rungossa sellaisilla klipsuilla kiinni, joten luulisi, että kankaat tosiaan voi irrottaa. Ehkäpä huomenna testaan!Noissa mun kuvissa väri näyttää vähän sinisemmältä kuin on, se on oikeasti sellainen tumma vihreä. Täytyy kyllä tunnustaa, että olen aika innostunut noista minin kärryistä! Ostettiin muuten adapterit turvaistuimelle, joten sen saa kiinnitettyä myös. Mukana tuli sadesuoja, mutta se on sellaista jännää aika kovaa läpinäkyvää muovia, jota pohdin, mahtaako olla käytännöllinen, kun on vaikea taitella ja vielä tilaa aika paljon. Ehkä kolmipyöräisiinkin löytyy perinteisiä sadesuojia? vaunuversio puolestaan tarvitsee eri mallisen sadesuojan.

Sanna kirjoitti...

Ihania vaatteita! Pitää itsekin mennä vauvanvaateostoksille, kun ensimmäiselle en ostanut paljoa pieniä vaatteita ja lainavaatteet palautin. Mutta tiedätkö mitä, meilläkin on toukokuussa laskettu aika!?

17 neliötä kirjoitti...

Sanna - Hauska sattuma, että lasketut ajat osuvat samalle kuulle!Pieniä vaatteita on kyllä hauskaa katsella kaupoissa, meillä tosin on saatuna/lainassa sen verran paljon, että kauheasti ei tarvitse ostaa. Tosin täytyy tunnustaa, ettei ole aavistustakaan, kuinka paljon mitäkin pitäisi olla!

pievauja kirjoitti...

wow, what a beautiful clothing collection. Every time I think about you and your little one, my heart starts to beat faster. I am so excited!
And you pram - didn't you feel like dragging old school one? They look sooo good, but soo unpractical nowadays.

17 neliötä kirjoitti...

Pievauja - My sister´s baby had really cute clothes and now we can reuse them :) I'm also soooooooooooo happy about the baby - couldn`t even imagine how good it would feel to expect our own little person. Despite I've been so sick all the time! And about the pram, at first I was thinking about something like these: http://www.tori.fi/satakunta/Retrovaunut_ORA_8238227.htm?ca=11&w=1
Also my mom promised to give us a 90´s pram they have. But then we started to think that it would be more practical to by a pram with a seat to an older baby, and to get them easily to our car so that there would be space for some luggage as well. We also need to get them to a bus and train and they need to be useful in winter too. And J was thinking it might be fun to go jogging with the pram when the baby is a little bit older...I guess there would have been a lot of other good alternatives as well but these where the best we found with our knowledge :) And actually I really like the modern touch and the colour in these buggies!

17 neliötä kirjoitti...

I forgot to write that also our car seat for the baby is adjustable with these! that is quite handy :)

pievauja kirjoitti...

Indeed, old school prams look great, but the new ones are so much more useful and user friendly. Easy to turn, pack, lift, run, change, sleep. Funny you bought three wheel one, this was one of my "no-go" criterias :D But if you dream about running, then yes, that's the one to choose. We are city people, so small front wheels were no problem. When L. was small and sleepy, I would walk two hours around the city - so time your runnings right :D Now my walkings are maximum an hour and in a speed of turtle, because she needs to check every little rubish, leaves, steps, doors, bikes in the street :D And half of that time I drag her around because she had enough of walking :)

17 neliötä kirjoitti...

:D I think that is ahead of me after one and half years. Toddler will check every snow pile and I'll be freezing and afraid of dog boo :D I have such a boo fobia :D I had actually the same criteria about 3 wheels when we started to seek the prams but other practical things won and now I´m sure I'm going to learn to drive them. Getting them to bus might be a bit scary at start but if others have learned then I'll do as well :)