lauantai 25. tammikuuta 2014


Uusia neulomuksia on tullut valmiiksi. Makuupussin ohje on aikaisemmin mainitsemastani joululahjakirjasta ja neuletakki on ihan itse kehitetty - ja sen on vähän näköinenkin. Aloitin neulomaan sitä joskus vuosi sitten, jolloin siitä piti tulla takki kummipojalle, mutta poika ehti kasvaa aika isoksi, ennen kuin sain sen monen purkamisen jälkeen kokoon. Vieläkään tulos ei vastaa visiotani, mutta päätin, että nyt saa riittää tämän osalta ja ensi kerralla valitsen paitsi valmiin ohjeen myös oikean langan. Näin tein makuupussin kanssa ja yhtään ei tarvinnut purkaa! Lankana oli Debbie Blissin Glen ja voisin tehdä siitä mielelläni jotain muutakin. Ehkäpä jaksaisin jopa itselleni neuloa tuon verran paksusta langasta.

Alle laitoin kuvan vielä vaunuista ilman ratasosan kangasta. Rattaan istuinta ei pysty enempää irrottamaan, joten näin tätä varmaan voi pitää.

4 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Ihania! Olet niin taitava neuloja.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihanuus tuota pientä neuletakkia...:)

pievauja kirjoitti...

Is it your knits? Nice ones :)
I don't know if you know, but here is a lot of free patterns for kids. http://www.garnstudio.com/ I look at the patterns and then do them in my own way (for example use different yarn)

17 neliötä kirjoitti...

Noora ja Irmastiina - kiitos :)

Pievauja - The first pattern is from what to knit when you are expecting-book (also in a blog with the same name) and second one is my own. I have also used a lot garnstudio - that is maybe the best place for free patterns :)It would be nice to see some of your knits too!