maanantai 11. helmikuuta 2013


Eri blogeissa on paljon näkynyt näitä paperisia maapalloja, ja koska tykkään ihan hurjan paljon taittele-liimaa-3D-jutuista, niin teinpä sitten itsellenikin pallon. Aloin hekumoimaan ja pohtimaan, onnistuisiko tällaisen tekemään kuusta, mutta voipi olla, ettei kuvamateriaalia ole tarpeeksi saatavilla. Ja muuten vinkkinä niille, jotka tekevät samanlaisen, kuten kuvasta näkyy, tavallinen kopiopaperi on vähän liian löysää, tukevammasta saisi tyylikkäämmän pallon! Pallon ohje löytyy osoitteesta: http://joachimesque.com/globe/
Viikonlopun ratoksi järjestin kotiin Blingo-vaatekutsut, vaikken varsinaisesti mikään verkostomarkkinointihenkinen olekaan. Oli kiva kutsua tuttuja  kotiin laskiaispullille, ja mukavaahan se oli, kun ohjelmaakin saimme vaate-esittelijän puolesta. Blingo-vaatteista sen verran, että ne ovat ekologisia, luomupuuvillasta valmistettuja ja Ruotsissa suunniteltuja. Päällä ne näyttävät itseasiassa kivemmilta kuin kuvastossa! Yllä olevan bodyn tilasin pienimmälle kummipojalle ja paidan itselleni. Paita oli ainoa xs-kokonakin myytävä tuote, joten valinta oli helppo. Tekisi mieli taas jauhaa pienikokoisten syrjinnästä, mutta toisaalta olen iloinen, ettei tullut enempää mielitekoja, joten rahat säästyivät remonttia ja ehkä murun paljon enemmän päivityksen tarpeessa olevaa vaatekaappia varten. Kuvat ovat Blingon sivuilta.

5 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Voi kiitos tästä, en ole tällaisesta paperipalosta mitään tietänytkään, näitä teenkin oppilaitteni kanssa, hienoa.

henna kirjoitti...

vaude toi pallo! tosiaa niit on vilahtanu blogeissa ja vähä kaikkialla, mutta en oo perehtynyt miten sellasen saisi :-) kiva vinkki!

17 neliötä kirjoitti...

Kiva jos tästä vinkistä on iloa! :)

Emilka Everywhere kirjoitti...

Ihan mahtavan hieno maapallo! Mä voisin vaikka ostaa sulta yhden tuollaisen! Ihan huikee :)

17 neliötä kirjoitti...

Emilka - ei se ollut kovin vaikeaa askarrella! myydä niitä tuskin saa, mutta katsotaan asiaa uudestaan sitten kun tää kipsilastasysteemi on käpälästä irti!