torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivän arvonta

Ystävänpäivän kunniaksi haluaisin ilahduttaa jotakuta, jonka tekisi mieli omistaa Qualyn pienet lintunaulakot! Joten kommenttilooraan voi jättää puumerkin ensi sunnuntai-iltaan klo 22 mennessä, niin arvon kuvassa olevan lintunaulakon kaikkien halukkaiden kesken.

Kyseisessä paketissa on siis kaksi erillistä valkoista oksaa, joilla istuu musta lintu (muovia). Ruuvit sun muut systeemit löytyvät paketista, joka tosin on kertaalleen avattu, sillä tarkistin, mitä se pitää sisällään. Se pitää tunnustaa, että tämä ei ole mikään hieno sponsorilahja, joita muutamissa cooleissa blogeissa jaetaan, vaan edelliseen kotiini hankkima. En ehtinyt ottaa käyttöön tipuja ennen tämän uuden kodin ostoa ja täältä emme niille ole paikkaa löytäneet. Joten ajattelin, että olisi mukava löytää linnuille uusi koti, saada kaappiin pikkuisen lisää tilaa ja samalla voisin kiitttää kaikkia mukavista kommenteista ja kannustuksesta remonttiarkemme keskellä :)

Happy Valentine's day my dear friends! All who feel that would like to own this black and white hook sparrow set may leave a mark to the comment box until next sunday evening (22 o'clock Finnish time) so I will raffle of (is this the right term?) the winner after that!

Naulakot ovat siis samanlaiset kuin vasemman reunan mustavalkoinen lintu.

14 kommenttia:

emminoora kirjoitti...

oi, nuo naulakot on ihania! ...jäinkin tässä nyt miettimään, että miksi ihmeessä en ole tuommoisia ostanut, vaikka jo kauan olen niistä haaveillut. ehkäpä arpaonni suosii! ja jos ei suosi, niin täytyy viimeistään sitten ostaa itse :).

Tytti Matsinen kirjoitti...

ihania! sain amerikkalaiselta ystävältä läksiäislahjaksi pohjoisirlannissa sellaisen mustan "puhelinlangan", jolla istuu mustia klemmarilintuja, siihen voi laittaa vaikka valokuvia tai kortteja. se ei ole vielä seinällä, mutta kävisi hyvin yhteen näiden kanssa.
neitinomad

Nimetön kirjoitti...

Suloiset linnut! Kiitos myös virkistävän erilaisesta blogista.

-Hanna K-

maijja kirjoitti...

Hei siellä! Tykkään katella kuvia teidän remontista :-)

Sain tupaantuliaislahjaksi samaan sarjaan kuuluvan linnunpönttöavaimenperän, nuohan sopisi mainiosti sen seuraan.

Sanna kirjoitti...

Nuo ovat söpöjä! OStin itse asiassa juuri eilen Tampereelta tuollaisen mustavalkoisen naulakon pikku E:n huoneeseen! Kävin eilen siis tapaamassa graduohjaajaa. Tampere on vaan niin ihana ja on ikävä Pyynikintorin kupeessa sijainnutta kotiakin.

vinkka kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista, löysin tänne aika vastikään. c: Herttaiset linnut!

Ninni kirjoitti...

Suloiset linnut. Pönyöllisen version olen nähnyt ennenkin, mutta näitä en.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista! Itse vain haaveilen omakotitalosta. Linnut piristäisivät meidän vuokrakämpän tylsän valkoista eteisen seinää :D
t: MariKo

Nimetön kirjoitti...

Hei!
Kiitos inspiroivasta ja kauniista blogista! Remonttinne ja koko talo-operaatio on ollut mielenkiintoista seurattavaa.


t.Riksu

Nimetön kirjoitti...

Ihania lintuja, olisi ilo ripustaa lintuoksaan kauppakassi.
=)
On mukava seurata remonttinne edistymistä. Olette taitavia nikkaroijia.

-Adel

Unknown kirjoitti...

Voi kun hienoja! Toivottavasti onni potkaisee arvonnassa.

Kiitos inspiroivasta blogista!
t. Petra

Unknown kirjoitti...

Hienot linnut! :) Meille sopis kyllä ;)

Kristen - Mustat Ballerinat kirjoitti...

Voi, melkein ehti mennä ohi koko arvonta. Vielä onneksi ehtii! Harvemmin olen kommentoinut, mutta olen seurannut blogiasi muistaakseni sieltä 17 neliöstä lähtien.

Nimetön kirjoitti...

Hei! Arvonnassa olen ehdottomasti mukana. Olen myös vierraillut blogissassi jo sieltä pienimmästä asunnosta alkaen, mutta nyt ollut aikamoinen tauko. Olipa ihania kuvia uudesta kodistanne ja muualtakin! Kaunista ja taloonsopivaa remontti- ja sisustusjälkeä saatte yhdessä aikaan! Jään mielenkiinnolla odottamaan lisää. :)

T:Mari