maanantai 14. tammikuuta 2013

Teimme tänään hetken mielijohteesta kirjahyllyhankinnan (vintagea tottakai!), ja siitä innostuneena kaivoin pari vanhaa sisustuskirjaa esiin katsoakseni, löytyisikö sama hylly niistä tai jopa jotain tietoa. Eipä löytynyt, mutta monta muuta mukavaa kuvaa kylläkin. Artekin pöytä on aika hieno tuon raidan kanssa.
Anteeksi tämä kuvien laatu, en ehtinyt järjestää parempia kuvausolosuhteita! Voisin ottaa kaikki kuvan valaisimet ja erityisesti sohvapöydän Ja oih, grashopper-valaisin on harras haaveeni, eikä yöpöydän Ikea-lamppu ole muuttunut sellaiseksi vaikka kuinka olen yrittänyt taikoa.
Voisiko olla symppiksempää nojatuoli-pikkupöytä-yhdistelmää? Kirjahyllyyn kiinnitetty lukuvalo saattaisi olla hyvä idea.
Meillä on nuo tuolit!
Meidän uudessa kirjahyllyssä, joka siis jäi vielä Konttiin odottamaan, on samaa henkeä kuin tuossa Jorma(!)-kirjahyllyssä. Matto sopisi meille mainiosti.
Ja tässä kivat kirjavinkit, esittelemäni kuvat ovat oikeanpuoleisesta 1957 vuonna painetusta kirjasta. Vasemmanpuoleinen kirja on mielenkiintoinen myös, se on vuodelta 1949.

Ei kommentteja: