tiistai 15. tammikuuta 2013

Edellisen postauksen kirjassa on yhtä ja toista kiinnostavaa, ja yksi näistä on siinä esitellyt ryijyt. Pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitella innostuvani ryijyistä, mutta hankittuamme vanhan talo alkoi kaikki mahdollinen käsillä tehty kiinnostaa. Itseasiassa haluaisin kokeilla tehdä pienen ryijyn käsin solmimistekniikalla, mutta en muista, miten se tapahtuu. Tokaluokalla tein luistinkassin, johon ryijytekniikalla ompelin leijonalle harjaksen, mutta ei  jäänyt solmu mieleen, haalea muistikuva vain, että oli hauskaa.
Kirjassa on myös DIY-vinkkejä, mutta taitoni tuskin riittävät tällaiseen kukkapöytään, vaikka otsikko "Jotain pientä voi tehdä itsekin" on lupaava.
Tämä lastenhuoneen väliseinävinkki on oikeastaan aika mainio. Toiseen huoneen puoliskoon tulee parvisänky ja toiseen tuollainen makuusoppi.

4 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Ihana ihani kuvia niin edellisessä kuin tässäkin postauksessa ja taas todistetaan tuo klassikkojen ikuisuus :)

Sanna kirjoitti...

Kotinne näyttää niin tyylikkäältä ja raikkaalta! Tuntuu, että samalla tyylillä toteutettuja blogi-koteja näkee niin paljon, että tällainen ajatuksella rakennettu koti on harvinaisuus!

Minun piti kommentoida jo hääpostaukseeksi, mutta olin jotenkin vetämättömissä. Piti kuitenkin sanoa, että häät näyttivät upeilta ja varsinkin koristeet tekivät vaikutuksen. Kun vielä lopusta luin, että kyse oli teidän häistänne, niin mykistyin! Tosi ihanan näköiset!

neitinomad kirjoitti...

Tuo alimman kuvan nojatuoli, ah!!

Nykyään "jotain pientä voi tehdä itsekin"-otsikon alla tuskin olisi kukkapöytä. Ehkä virkattu pyöreä patalappu tai joku valmiista puuhelmistä sommiteltu kaulakoru paremminkin :)

17 neliötä kirjoitti...

Sarppu - olen samaa mieltä! Yllättävän monta kirjassa esiteltyä huonekalua tai valaisinta sopisi mainiosti nykyisiinkin sisustuksiin.

Sanna - kiitos kehuista :)Välillä tuntuu, että jos ei sisusta valkopainotteisesti, josta siis joka tapauksessa myös pidän, tekee asiat jotenkin väärin. Meihin teki ostohetkellä talossa vaikutuksen kaikki huikeat kuviotapetit, ja sitä värimaailmaa haluaisimme täällä vaatia. Minä olisin ehkä helpommin kaikkien muotijuttujen vietävissä, mies puolestaan pysyy lujempana omille mieltymyksille. Yhteispelillä tuntuu, että eiköhän tästä mukava koti ja ainakin oma persoonallisuutensa synny :)

Neiti Nomad - heh, ja seuraavalla aukeamalla kirjassa annettiin summittaiset ohjeet sängyn nikkaroimiseen!