sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Päivän asetelma
Alakerran pohjassa pidän kovasti peräkkäistä huoneista...eikös 1700-luvulla kustavilaisuudessakin ollut muotia sijoittaa huoneet peräkkäin siten, että oviaukoista oli näkymä läpi talon? Miehen edelliseen rivitaloasuntoonsa hankkimaa keittiön pöytäryhmää vähän jänskäsin, miten se tuohon istuu ja mahtuu, mutta yllättävän hyvin kuitenkin. Sen verran saimme mitoitettua kaapistoja lyhyemmiksi, että kulkureitille jäi enemmän tilaa kuin aiemmin.
Keittiön vetolaatikoiden kokeilua
Puoliso palasi jälleen kotiin työmatkalta ja ollaan edelleen otettu rennommin remontin ja kaiken muunkin suhteen. Mies kuitenkin kävi kellarissa yhden session, jonka jälkeen vähän soviteltiin vetolaatikoiden etulevyjä. Hyvät niistä tulee!

6 kommenttia:

neitinomad kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!

Ja aah, saanko muuttaa teille? ;)

Kerrohan, kun teillä on nuo Fermin pannunaluset, siis korkkiset pallukkapannunaluset, niin minkä kokoisia ne pallukat on? Kun tässä kuvassa näyttävät jotenkin järeämmiltä kuin olen kuvitellut niiden olevan.

17 neliötä kirjoitti...

hehee...muuttaisitkohan mieltäsi, jos näkisit saniteettitilamme? ;)

Fermin alusissa olevien palluroiden halkaisija on 3 cm. Kuvassa linssi vääristää hieman, mutta ehkä ne pikkuisen ovat suurempia kuin mitä itse aikanaan arvelin. Aluset ovat muuten hyvät, mutta kokonaisuudessaan halkaisija on sen verran iso, että pienien kattiloiden kanssa pitää olla varovainen. Sitä muuten en ole tarkistanut, saisiko yhden tai pari palloa tarvittaessa poistettua.

neitinomad kirjoitti...

Hehee, ehkä sun täytyy tehdä sellainen erityispostaus kaikista kämpän epäkohdista! Mun naapurissa asuu sellainen setä, että edes lievät tupakansavut ei enää karkota mua!

Aina Fermin kaupassa surffatessani tuijottelen noita alusia, samoin Finnish Design Shopissa, josta niitä ainakin joskus sai. Hyvä tietää tuo kokoluokka! Mitään akuuttia pannunalusen tarvettahan mulla ei kyllä ole, kunhan haaveilen. Hankin Fermiltä syksyllä korkkiset puun oksilla ja marjoilla printatut tabletit ruokapöytään ja ne on olleet kyllä ihan tosi hyvät.

17 neliötä kirjoitti...

Mitä muuten luulet, kävisivätkö ne korkkiset tabletit pannunalusista? vai ovatko ne liian ohuet siihen tarkoitukseen?

Tytti Matsinen kirjoitti...

Kyllä mä uskaltaisin käyttää, ne on paksuudeltaan jotain puolen sentin luokkaa enkä ole tullut edes ajatelleeksi että niistä menisi mikään läpi. Ehkä, jos laittaisin jonkun tulikuuman tasapohjaisen pyrex-puurovuoan pöytään, laittaisin kaksi tablettia alle, mutta ihan varmasti ne toimii myös siinä käytössä! Sitä en tiedä, että miten hyvin kuvio kestää kuumaa, mutta ainahan ne voi kääntää nurin - toisella puolella on kuitenkin tavallinen kuvioton korkki. Ja ainakin teemuki-ruokalautanen-tyyppistä kuumuutta ne printit on kestäneet ongelmitta.

neitinomad (en nyt muista millä tunnuksilla oon googleen kirjautunut...)

henna kirjoitti...

näyttää kivalta :-)