torstai 24. tammikuuta 2013

Neuloin tiskirätin. Nähtäväksi siis jää, miten se toimii! Ehkäpä tekisin vielä samalla yksinkertaisella tavalla myös uudet patalaput, eli kaksi tällaista, väliin collegea tms. ja kanttaus esim. mustalla nauhalla. Tai tietääkö kukaan, saisiko jostain muuten kuin itse tekemällä raidallista kanttinauhaa? 

10 kommenttia:

henna kirjoitti...

tosi kivalt näyttää! itelläni on hirvee tiskirättikammo, kädet pitää jynssätä kunnolla saippualla, ku hipaasekin moiseen! ton tapasta viritelmää olen haaveillut itsekin :-) kiva kuulla miten tuo toimii.

17 neliötä kirjoitti...

Käytössä rätti vähän venähtää, mutta on kivan pehmeä. Jonkin aikaa kestää kuivua ja voi pestä koneessakin :)

henna kirjoitti...

okei :-) täytyypi pitää mielessä!

pievauja kirjoitti...

most genuine things are the simplest! Laundry clips are very useful tool indeed! :D I even use them to pin some cloth on the baby's pram to protect the little one from the sun. :)

Vintage living kirjoitti...

meillä päin yhellä kirppiksellä myydään raidallista kanttinauhaa (uutta), en muista mitä värejä...

Metsänkukka kirjoitti...

Meilläkin päin myydään kirpparilla raidallista kanttinauhaa (myöskin uutta) punavalkoista ja sinivalkoista ainakin on ollut.

17 neliötä kirjoitti...

Pievauja - I agree! :)

Vintage - ootkohan joskus menossa sinne kirppikselle? jos voisit vaikka vähäsen ostaa ja jos iskä on taas tulossa sinne päin tai jos me itse tullaan, niin sitten saisin sellaista...tai ehkä postissakin menisi...aloin ihan innostua!

Paint it black - kiva tietää, että raidallistakin on! kyselen tarkemmin, jos en onnistu tuon systerini kautta hankkimaan :)

Vintage living kirjoitti...

voin mä ostaa kun käyn, jos niitä on vielä. jäi nimittäin ne itsellekin mieleen kun ne oli niin hienoja ja mietin mihin vois käyttää. punavalkosta ainakin oli, mutta mitä muuta..en muista...täytyy käydä kattomassa.

Jonna kirjoitti...

Teillä on uskomattoman hieno talo ja keittiö! Tuo pöytätaso on just sellainen mitä haaveiltiin meillekin, mutta ei löyetty. Tuli sitten mustaksi vahattu koivutaso. Ehkä joku päivä vaihdetaan kerta tuollaisia 50-luvun henkisiä kerta saa!

Selailin blogiasi pitkälle taakse päin. Oli hyvä perjantai-illan retki. Meillä näkyy olevan samanlainen harmaa nojatuoli, x2 ja sarjan sohva kanssa, mikä teillä :)

17 neliötä kirjoitti...

Jonna - kiitos kehuista :) Kävin myös kiinnostavassa blogissasi, eikä se koivutasokaan mielestäni huono vaihtoehto ole, vaan varsin tyylikäs :) Olen muuten vähän kade teidän nojatuoli-sohvasetistä!