keskiviikko 23. tammikuuta 2013

1. pikku tauluseni

Muita ihania-blogi vinkkasi projektin 365 lucky days. Innostuin kyseisen  taiteilijn pienistä kirjotuista tauluista ja ajattelin, että vaikka en joka päivälle jaksaisikaan kirjoa taulua kuten hän, voisi olla mukava tehdä vaikka yksi kuukaudessa vuoden ajan. Joten tässä ensimmäiseni!

 I got inspired by 365 lucky daysand decided to make my own little embroydery every month. So here is my first one!13 kommenttia:

neitinomad kirjoitti...

Ihanaa! Mun blogista löytyy linkki ranskalaiseen Dans un petit village -blogiin, jonka kirjoittaja tekee kirjontajuttuja myös.

Mutta onko tuo pyöreä kehys ihan pysyvä vai ainoastaan kankaan pingotusta varten? Onko itse taulu siis pyöreä vai suorakulmainen?

17 neliötä kirjoitti...

kiitos vinkistä, pitääkin käydä tutustumassa!:)
Periatteessa tuo pyöreä kehys on kirjontakehys, mutta koska se on tosi nättiä puuta, ajattelin jättää sen pysyväksi. Lähimmässä käsityöliikkeessä oli myös varsinaisia kehyksiä, jotka olivat pyöreitä myös. Ne olivat muovia, tavallaan ihan kivoja kylläkin. Pitää vielä pohtia tätä kokonaisuutta eli voisiko osa tauluista ollakin erilaisissa kehyksissä vai toisivatko ne yhtenäisyyttä ollessaan samoja...

Metsänkukka kirjoitti...

Kivan taulun oot väsännyt :)

Tytti Matsinen kirjoitti...

Minkä hintaisia kirjontakehykset on - tuleeko kalliiksi ripustaa kaikki niihin?

neitinomad väärillä tunnareilla

17 neliötä kirjoitti...

Paint it black -kiitti :)

neitinomad - muistaakseni tämä pikkukehys oli jotain 6-8€ eli jos tekee niitä monta, niin tulee niille silloin hintaa. Muoviset vastaavat olivat muistaakseni alle 5 €.

Sanna kirjoitti...

Hieno! Huomasin myös tuon samaisen projektin, mutta tässä elämäntilanteessa en edes haaveile lisäkäsitöistä :).

Tuija kirjoitti...

Silmät auki kirppiksellä, mummopöydistä löytää noita kehyksiä kyllä usein. Mä tykkään niistä punaisista muovisista kirjontakehyksissä, joissa on se semmoinen kumi, joka kiristää sen kankaan, ostin niitä joskus alelaarista ja laitoin niihin kauniita kangastilkkuja seinälle.
Kauniin olet tehnyt ja hyvä tavoite, varmaan vuoden aikana keksii kaikenlaisia tekniikoita, kun alkaa soveltamaan. Enkä lakkaa ihailemasta tuota tapettia, se on niin hurja ja ihana.

Marja kirjoitti...

Oh, ihailtava tuo alkuperäinen projekti, tämä sinun toki myös. Kaksitoistakin taulua on aika paljon. :)

Hihkun tuolle linnulle, kun se on niin ihana.

henna kirjoitti...

ihana :)

Sarppu kirjoitti...

Kerrassaan ihana, kannattaa ehdottomasti tehdä enemmänkin :)

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis - se kiristävä osa on muuten varmaan hyvä, tämän kehyksen ruuvia pitää ihan tosissaan vääntää, jotta kangas pysyy pingottuneena!

Ilona - tekisi kovasti mieli haastaa sinut samanlaiseen projektiin! taulusi olisivat varmasti hurjan kivoja!

Sanna, Henna ja Sarppu - kiitos :)

Tuija kirjoitti...

Kuule, nyt seuraa häikäilemätöntä mainostusta, kävin hemtexissä ja siellä oli noita kehyksiä, käyhän katsomassa jos sellaiseen kauppaan eksyt. Ei olleet kalliita ja siellä oli muitakin hassuja käsityötarvikkeita.

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos vinkistä, en olisikaan ihan ekaksi keksinyt sinne mennä! Käsityöliike, josta nuo ostin, on yksi meidän lähikaupoista, joten tulee helposti ostettua sieltä, mistä nopeiten saa!