lauantai 25. huhtikuuta 2009

V niinkuin voittotunnelma

Välillä loistaa kevätauringon lisäksi myös naantalinaurinko. Tosin en ole ollut Naantalissa, mutta kaksi logoehdotustani pärjäsivät yhdessä kilpailussa niin, että toinen tuli toiseksi ja toinen kolmanneksi ( Huom! siihen osallistui noin 40 ehdotusta, enkä vain minä!!). Saan palkinnoksi 150e lahjakortin mihin vain liikkeeseen. Olen tänään miettinyt pääni kipeäksi, mitä se sitten voisi olla. Osallistuessani kisaan olin ajatellut, että jos voittaisin, ostaisin kameraan sellaisen superhienon, superhintavan laajakulmalinssin, johon ei varmaan vuosiin olisi muuten mahdollisuutta, mutten sitten voittanutkaan ykkössijaa, jolla sen olisi voinut ehkä saada. Mielessäni olen tehnyt listaa, mitä juttuja tekisi mieli, ja kuinka paljon niihin pitäisi vielä sijoittaa sen palkintosumman lisäksi. Nyt vaan naurattaa, että ei voi olla totta, en osaa päättää mitä haluan, on tämä voittaminen niin rankkaa :D

Jos en olisi tänään sattumalta piipahtanut polkupyöräkauppaan, olisin sentään osannut sanoa, mihin liikkeeseen sen lahjakortin haluaisin. Minulla ei ole viime aikoina ollut erityistä ajoneuvokuumetta, mutta koeajettuani Nopsan kiiltävänmustan Jazzy-pyörän olin aika myyty. Pyöräilyhän voisi olla kivaa! Mutta siihenkin pitäisi sijoittaa pari sataista lisää, enkä oikein tiedä, että minne minun edes tarvitsisi pyöräillä, kun elinpiirini on niin pienellä alueella, tai jos syksyllä lähtisinkin jälleen ulkomaille. Silti, sitä keveää polkaisua ei voi unohtaa...onko teillä kenelläkään 7-vaihteista Jazzya, onko se oikeasti tien päälläkin keveä ajettava?

Joka tapauksessa, minulla on jokin pakottava tarve saada palkintosummalla jotain ikimuistoista. Jotain erityislaatuisempaa kuin menneiden kilpailumenestysteni talouteeni tuomat hiustenkuivaaja ja Alvar Aalto-kirja ;

7 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Mun pitäisi olla nukkumassa...mutta enhän voi olla puoltamatta pyörähankintaa!
Mulla ei ole jazzya, en ole edes koeajanut, mutta kyllä pyöräily on niiiin hienoa, että suosittelen. Pyörällä pääsee nopeasti ja näppärästi paikasta toiseen. Jos semmoiseen ei ole niin suurta tarvetta, niin tuossa sivussa lukee, että tykkäät "lyhyistä ja pitkistä retkistä ja ulkona liikkumisesta". Noihin pyörä tuo aivan uusia sfäärejä! Plus, hyvä pyörä kestää vuosien käyttöä.
No joo,pyöräilyhehkutus sikseen, kyllä sillä palkintorahalla saa muutakin ikimuistoista!

Niin ja onnea hienosta logo-menestyksestäsi!

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos! Todella harkitsen pyörää, koska, kuten sanoit, se laajentaisi ulkoilumaastoani mukavasti. Minulla itse asiassa on jo pyörä, mutta pelkään ajaa sillä, koska jarrut ovat niin huonot, vaihteet ronksuvat ja housunlahje on kaikista virityksistä huolimatta aina ketjujen välissä. Mutta on sillä jo ajettukin, sain sen yli kymmenen vuotta sitten, ja ennen Tampereelle muuttoa pyöräilin paljon kesät talvet. Tampereen keskusta ei ole parhaita pyöräilypaikkoja, joten aina perustelen, että kävellenkin pääsee minne vain...

Tuija kirjoitti...

En pääse tuosta hiustenkuivaajasta yli nyt ollenkaan, taas remahdin nauruun. Se on niin asiaansa liittymätön palkinto, vähän sama kun olisit saanut kilon paprikaa ja kolme kiloa multaisia porkkanoita logokilpailusta palkinnoksi. Voittajalle perunoita ja pullo simaa.

Minä olen sekä kävelijä, että pyöräilijä, pidän molemmista ja molempia tarvitsen. Kyllä pyöräily antaa myös kuntoilumahdollisuuden ja se tekee sen niin mukavan salakavalasti. Jos päädyt Jazzyyn, niin ostat kyllä hyvän lukon siihen, ettei varas vie. (huomaatko mun varasfobian, onkohan sillekin nimi)

Hilja kirjoitti...

Oho, onnea logokilpailussa pärjäämisestä! Aika mahtava palkinto, mutta toisaalta kyllä tosiaan myös aika kauhea... Mä en ikinä pystyis päättämään!

(Pyörä on kyllä tosi hyvä vaihtoehto, ja varmasti ikimuistoinen. Ja sitten voisit aina kun polkasisit jonnekkin niin muistella että ai niin mähän sain tän siitä kilpailusta!)

Päivi kirjoitti...

Hienoa, paljon onnea huikeista sijoituksista kilpailussa!
Olis kyllä hurjaa joutua päättämään mihin palkinnon käyttää. Vähän sama kuin mm. veronpalautusten kanssa... jos summa on pienehkö, niin tuntuu ettei se oikein riitä niihin tarvittaviin isompiin hankintoihin. Ja sitten tulee sellainen olo että olenkohan vähän nirso, kun ei keksi mihin sen laittaa eli minkä kohteen valita... ;)
Pyörä olis hankinnassa mullakin. Muutin paikkakunnalle, jossa "kaikki" pyöräilee. Täältä on olemassa sanontaki, että joko pyöräilet, tai olet muuten vaan hullu :p

Tiina Tee. kirjoitti...

Onnea menestyksestä :) Ja vaikea päätös varmasti, minä en meinaa edes kaupassa osata valita, mitä karkkia ostaisin, saatika sitten tuollaista...

Vilijonkka kirjoitti...

Vai hiustenkuivaaja ja Aalto-kirja, kiitos naurusta. Kymmenen vuotta sitten oli minullakin kausi elämässä, jolloin suunnittelin tuttavien yrityksille logoja - ilman mitään palkkiota. Olinpa hölmö, eihän minulla edelleenkään ole kunnon hiustenkuivaajaa, miksen pyytänyt silloin?