tiistai 28. huhtikuuta 2009

Selfpotrait tuesday 2


Kävin eilen kokeilemassa, tulisiko keskiaikaisista tansseista kaipaamani seurallinen liikuntaharrastus kesäksi. Oli ainakin hauskaa. Vähän sellaisella hilpeällä tavalla. Vai ei homo sapiensin käyttäytymiskulttuuriin ole kuuluneet soidinmenot?! ;) Tunsin itseni ihan teerinaaraaksi.

Tuli myös mieleen Ylpeys ja ennakkoluulo ja se kohtaus, jossa Elizabeth Bennet ja Mr Darcy ovat tanssiaisissa. Elizabeth toteaa omasta mielestään tylyn hiljaiselle Mr Darcylle, että tämä voisi yrittää keskustella edes salin koosta tai parien määrästä. Huolimatta siitä, että näin ollen tiesin, mistä aihepiireistä tanssiessa kuuluisi keskustella, tyydyin vain hymyilemään kuin Mona Lisa ja nyökkäämään huolitellun aatelisesti kohdatessani parini katseen.

9 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hei, onnittelut 150 euron lahjakortista! Joko olet päättänyt mihin sen käytät?
Keskiaikaiset tanssit? Eilen meillä oli metodikirjojen lukupiiri, josta eräs jäsenemme kiiruhti tanssimaan keskiaikatansseja! Hauskaa miten pieni kaupunki Tampere on.

Minä lähdin lukupiiristä kotiin töistä väsyneenä ja orastavan flunssan pökerryttämänä.
Tänä aamuna olo on pahempi ja työt edessä. Plää.

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos! En ole vieläkään päättänyt :D

Itse päädyin harjoituksiin irkkutanssiharrastuksen siivellä. Oli kiva kokemus, yleensä kun menee uuteen paikkaan, kaikki vaan tuijottaa, mutta tuonne oli helppo mennä joukkoon ja leppoisa henki tekemisessä.

Toivottavasti paranet pikaisesti!

Tuija kirjoitti...

Teerinaaras oloa en olekaan koskaan tavoittanut, siinä seuraava tavoitteeni. Oliko teillä siellä keskiaikavaatteetkin?

sanna kirjoitti...

En olisi ensimmäisenä yhdistänyt keskiaikaisia tansseja ja teerinaaraita. Sen vähän perusteella mitä tiedän keskiaikaisista tansseista. Tai teerinaaraista. Nyt saan luotua silmieni eteen todella hulvattomat tanssit!:)

Omakuvakin on hauska! Ehkä jotain lintua siinäkin...

Anna Vee kirjoitti...

Ylpeys ja ennakkoluulo on i-h-a-n-a, vaikkei edes kuulu suosikkigenreeni! Itse en ole koskaan kuullutkaan tuollaisista keskiaikaistansseista; täytyy sanoa, että olen ehkä hitusen kateellinen. Sen siitä saa, kun asuu tuppukylässä Pohojanmaalla, harrastetarjonta ei ole läheskään isompien kaupunkien tasoa. :D

scaredy-cat kirjoitti...

Kuulostaa hauskalta tuo tanssi! Sellaista olisi kiva päästä kokeilemaan.

Olina kirjoitti...

Oi, se on yksi lempikohtaukseni yhdessä lempisarjassani! Ihmisten soidinkulttuurri on kyllä hassua. Ja hassua on myös se, kuinka se on aikojen saatossa muuttunut, ja toisaalta pysynyt melko samanlaisena.

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis- ihan normivaatteissa pyörittiin. Vaikka löytyisi multa vielä vanhojentanssipuku :)

Sanna - niin soidinmenoissa kuin keskiaikatansseissa naaras seisoo paikallaan ja koiraat pyörivät ympärillä ja esittelevät itseään. Ja sitten vähän vielä toisinpäin. Hassua :D

Scaredy cat - mitä jos tulisitkin? Jos kiinnostaa, niin kysy ihmeessä lisää! :)

Ansku - jos aika riittäisi, voisikin harrastaa melkein mitä vaan. Irkkutanssi on silti parhainta.

Olina - niinpä!

Sipulix kirjoitti...

Teerinaaras. Kiitos kun tämä ilta menee nyt hyvissä mietteissä...taidanpa ihan pyörähtää pari soidinaskelta tuossa, ihan vaan omaksi huvikseni :DDD