tiistai 17. helmikuuta 2009

Lapsuuskuvahaaste

Emilka haastoi minut näyttämään rakkaimmat lapsuuskuvani. Minusta on aika paljon pikkulapsiaikaisia valokuvia...minä tuhoamassa siskojen tavaroita, minä nakuna olohuoneessa, kylpyhuoneessa, keittiössä ja makuuhuoneessa, minä syömässä äidiltä rötsittyä tikkaria, minä itkettyäni kulmakarvat punaisiksi syöttötuolissa keskeneräinen puurolautanen naaman edessä, minä tarttumassa täytekakkuun ja isän käsi tarttumassa minun käteen, minä tukkanuottasilla kaverin kanssa... kaikensorttista pahantekoa leveä hymy naamalla, silloin kun ei vielä ymmärtänyt noloilla mitään. Nämä kaksi kuvaa kauppakassikähvellyksestä ovat jotain, mistä kuulen edelleen vähintään kaksi kertaa vuodessa. Aivan kuin en olisi tehnyt mitään nokkelaa sitten alkuvuoden 84. Joten tässä legendaarisin leivänsyöntini, olkaa hyvät.


Tämä on kuitenkin ehkä suosikkini, minä nukun ja iskä nukkuu, eikä kummallakaan vaikuta olevan kiire. Iskä ei tykkää tästä kuvasta, tiedän, siksi sitä vähän rajailinkin.

Sain varpaat suuhun 5-kuukautisena, saan ne sinne 25-vuotiaana, aion saada ne 50-vuotiaana, ja haluaisin saada ne sinne vielä 75-vuotiaanakin. Haluan olla seuraava Aira Samulin.

13 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Olipa ihania kuvia :D
Tulee mieleen omat lapsuuskuvat - mulla oli intohimona erilaiset kengät ;)

Tiina Tee. kirjoitti...

Ihania lapsuuskuvia! Meidän äiti yks päivä muisteli, että niin sä sait varpaat suuhun sillon lapsena ja mun piti tietenkin heti näyttää, että menee ne sinne vieläkin... Mäkin voisin siis ottaa tavoitteekseni sen, että ne menee sinne vielä 75-vuotiaanakin.

pievauja kirjoitti...

Hungry child :))))I like how you eat bread!
By the way, thank you for Valentine's day greeting, I got it only today, but it don't influence my happiness!
Thanks again!

Hilja kirjoitti...

Toi leivänsyöntikuva on niin hyvä!:)

Mun yhdessä suosikkilapsuudenkuvassa köllöttelen vauvana isän ison mahan päällä. Se on ihana kuva mutta jostain syystä isä ei siitä tykkää...

Peanut kirjoitti...

Mikä siinä on, että yhden virheliikkeen ;) teet, ja lopun ikääsi siitä kuulet...

Itse karkasin muumulasta pelkkä keltainen huppari ylläni, ja edelleen kuulen siitä :)

Vintage living kirjoitti...

Me just puhuttiin L:n kanssa, että Anton on kuin ilmetty sinä, johon L esitti epäilyksesnsä, että sinä et olisi kuitenkaan ollut yhtä ilkikurinen kuin Anton...Mutta voi, se ei tiedä kuinka sua sai pitää kiinni otsasta, ettet purrut meitä, tai kuinka jemmasit meidän tavaroita:)) Siihen L totesi, että no ehkä Antonillakin on sitten vielä toivoa;)

Kiitos yst p kortista! Minä en jaksanut lähettää yhtään...

Malla kirjoitti...

Ihania kuvia! Emilka heitti kyllä hyvän haasteen, lapsuusajan kuvia on ihana katsella. :)

Nimetön kirjoitti...

Jaahas pitäisköhän sitä vaikkapa omiakin julkaista. Jotainhan mulla on siellä facebookin albumissa, mutta jos skannailis uusia ens viikolla kun on lomaa.

Emilka Everywhere kirjoitti...

Voi ihania kuvia! Vaikuttaa siltä että sulla ei oo ollut tylsää itses kanssa lapsuudessakaan :)
Kiva kun vastasit haasteeseen!

Liivia kirjoitti...

Minä en ole ollut ikinä mikään liikunnanihme, mutta varpaat saan suuhuni vielä minäkin.

Meillä on ollut sama hiusmalli samanikäisenä (tuossa isänsylissä kuvassa).

Sanna kirjoitti...

Ihania kuvia! Minäkin sain lapsena varpaat suuhun ja pureskelin varpaan kynsiäni. Yäk.
Nyt en tiedä saanko varpaita enää suuhun, mutta kynsiä en pureskelisi.

Olina kirjoitti...

Lapsuuskuvat ovat ihan parhaita! Ja oi voi, minä muistan sen, kun sain molemmat varpaat suuhuni yhtäaikaa! Se oli hienoa se... Nyt en olekaan testannut pitkään aikaan. Antaisikohan selkä myöden kokeilla...;)

17 neliötä kirjoitti...

Päivi - Minulla oli intohimona myös sisareni...itse en muista, muttei enää tee mieli purra heitä ;)

Tiina Tee - Luulisi sen olevan mahdollista, jos pitää taitoa yllä säännöllisesti!

Pievauja - you're welcome! I sent the card the same day as to my friends in Finland...clever me...

Peanut - heh, jotkut jutut jäävät elämään, ja hassuinta on se, että kun niitä ei enää itse muista, tuntuu kuin syytöntä syytettäisiin. Vaikka aika hyväntahtoista huulenheittoa ne yleensä ovat :)

Hilja - se on varmaan tosi symppis kuva!

V living - jotenkin itsekin muistan ilkikurisuuteni, ja aika hyvin sen, miten odottelin iltapimeällä K:n sängyn alla, ja sitten kun hän tuli sängyn viereen, tartuin jalkaan...ah se oli niin kivaa, että tekisi mieli tehdä vieläkin joskus!

Malla - kiitos, oli kiva nähdä sinunkin kuvat!

Tuikkis - joo, pistä ihmeessä!

Emilka - oli mukava haaste, kiitos itsellesi! :)

Liivia - hauskaa :D minulla on vieläkin jotain peruja tuosta hiusmallista, vieläkin menee päälaelta helposti pystyyn, ja takaraivolla paljon enemmän hiusta kuin muualla.

Sanna - joo, ei munkaan tulisi mieleen hoitaa kynsiä silleen :D

Olina - mun oli pakko kokeilla, ja jee, kummatkin varpaat menee suuhun samaan aikaan edelleen. Mutta ehkä on parempi, jos kokeilet asiaa vasta pikkuisesi kanssa yhdessä. Kipeä selkä ei varmaan riemastu moisesta.