sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Miehen kanssa kaupassa ja ekolookia hukassa


Two more photos from Stockholm.
Eilen tajusin, että miehen kanssa vaatekaupassa on HAUSKAA! Tykkäsin joskus lapsenakin pukea pikkuveljeä, mutta näin aikuisena se on vielä hauskempaa. Ja helpompaa. Veli otti tunnin parkkiaikaa, ja sitten mentiin shoppaamaan. Nappasin hänelle muutaman mielestäni kivan vaatteen tangosta ja veli sovittamaan. Kaikki näytti hyvävartaloisen nuorenmiehen päällä varsin mukavalta, ja veli teki parissa minuutissa ratkaisun, mitkä kolme vaatetta ostetaan. Kaikkiaan koko touhuun meni alle puoli tuntia ilman mitään tunteenpurkauksia ja asian vatvomista (se olen minä joskus). Ja veljestäni on tullut komea!
*
Diplomityölleni hyvänä esikuvana ehdotettiin erästä saksalaista ekokaupunginosaa. Tänään asiaa tutkittuani eri artikkeleista löytyi melko hupaisia asioita. Ja vaikka huumori on mielestäni paras viljelytuote maan päällä, täytyy sanoa, että diplomityöstäni en halua vitsiä.

Artikkeli 1: Kaupunki tukee kaupungiosan autottomuutta.
Artikkeli 2: Auton omistamisesta ja parkkipaikasta ihmisiä velotetaan 18000e vuodessa, joten suurin osa asukkaista on allekirjoittanut lupauksen olla omistamatta autoa. Todellisuudessa ihmiset parkkeeraavat autonsa viereiseen kaupunginosaan tai väittävät auton omistajaksi sukulaisen. Ääriekologiaa edustavat asukkaat puolestaan tekevät ilkivaltaa näille autoille.
Artikkeli 1: Kaupunginosa saa uusiutuvaa energiaa tuulivoimaloista.
Artikkeli 2: Myllyt eivät pyöri, koska paikallinen arvokkaana pidetty lepakkopopulaatio lentää propelleihin ja silpoutuu.
Artikkeli 1: Kaupunginosalla on korkea ekologiaa edistävä imago.
Artikkeli 2: Jos kertoo esim. taksikuskille tarvitsevansa kyydin kyseiseen kaupunginosaan, nostaa hän merkitsevästi kulmiaan ja toistaa paikannimen irvaillen.
Eli kun toisaalle kumartaa, toisaalle pyllistää :D

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ekolookia kyllä tosi hukassa!

Olisipa kiva jos joku joskus mullekin ehdottais kaupassa vaatteita, kun yleensä se oikean-vaatteen-haukka olen minä toisille.

Hilja kirjoitti...

Rupesin miettimään miten kävis jos ite menisin jommankumman veljen kanssa vaatekauppaan.. siitä ei kyllä seurais muuta ku itkua ja hammastenkiristystä..
Sulla taitaa olla tosi rento ja mukava veli.:)

Sanna kirjoitti...

Mun veljet on naimisissa, ja se on näkyny ulospäin nimenomaan siinä, että vaimot ostaa niille vaatteet nykyään. Tai valitsee ne. Onkohan tyylikkään miehen takana aina nainen?

Merja kirjoitti...

Minä tykkään aina välillä käyttää miestä vaatekaupassa. Yleensä hän ei oikein raski mitään itselleen ostaa.. eikä viitsisi.. mutta on selvästi mielissään kun jotain mieluista löytyy.

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis - makutuomari on kyllä aina tarpeen!

Hilja - joo, on se rento :)

Sanna - tjaa...ei välttämättä. Mun mielestä miehen on suhteessa helpompi olla tyylikäs kuin naisen, koska nainen voi aika helpostikin olla epätyylikäs, vaikka pistäisi paljon rahaa vermeisiinsä. Miehille tuntuisi olevan enemmän hyvän näköisiä vaatteita, jos vain menee oikeisiin liikkeisiin. Luulen kyllä, että useat miehet hyödyntävät myyjiä, kun astuvat kauppaan ;)

Merja - vaikea sanoa, miten itse suhtautuisin asiaan, jos joskus olisin naimisissa. Toivottavasti kivaa silloinkin :)