sunnuntai 17. elokuuta 2008

Viikonloppu saarellaMeillä oli viimeinen yhteinen viikonloppureissu Irlannin harjottelijoiden kanssa. Olimme yötä Inishmorella, saarella lähellä Galwayta. Pyöräilimme, ihailimme karua maisemaa, kastuimme litimäriksi ja tanssimme irkkutansseja pubissa. Ennen Galwayhin tuloa haaveilin, että voisin jatkaa irlantilaisen tanssin harrastusta täälläkin, mutta kukaan ei tunne ketään, joka opettaisi, tai kuka harrastaisi. Belfastin retkellä pääsin kuitenkin osallistumaan irlantilaiseen iltaan, jossa opetettiin minulle vieraita tansseja parin kanssa, ja nyt innostuimme porukalla tanssimaan ringissä jotain sinnepäin irkkubändin soittaessa. Tämän enempää en sitten taidakaan päästä täällä tanssimaan, mutta mukavaa, että sentään vähän.

Jäähyväiset ovat minulle kauhean vaikeita. Tuntui kurjalta sanoa heippa kaikille, joita juuri olin oppinut tuntemaan, tietäen, että suurinta osaa en tule enää koskaan tapaamaan. Taidan olla vähän sentimentaalinen luonteeltani, koska olisi kiva vaan sanoa jokaiselle, että pian taas nähdään. Nyt alan oivaltaa, että kohta minäkin olen Suomessa! Piristykseksi leivoin mustikkapiirakan Irlannin mustikoista, ja tein vaikutuksen kämppiksiini :)

7 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Tuo vaikuttaa kyllä näkemisen arvoiselta paikalta, ihanan karu. Tulee Kökar mieleen jostain syystä (ehkä siksi että 11v hääpäivä oli lauantaina, heh). Lainaan sit sun lenkkareita jos en löydä omia, mut Dublinista en voi ostaa kun tullaan suoraan sinne Gallwayhin.

Liivia kirjoitti...

Minä en kestä jäähyväisiä ollenkaan, ja olen tehnyt itsestäni monesti tunteettoman moukan tällaisissa tilanteissa, sillä mieluummin haihdun paikalta, ihan vain siksi että itkettää niin paljon.

Kaunista on siellä!

Merja kirjoitti...

Voi että olen kyllä kade.. olen aina tahtonut Aran-saarille! Mulla on ollut sellainen haave mennä sinne syksyiseen aikaan, kun sataa paljon, yöpyä jossain tunnelmallisessa mökissä, pitää villapaitaa ja istua pitkään iltaa paikallisissa pubeissa...

Nimetön kirjoitti...

Kaunista ja karua on. Kuulostaa ihanalta tuollaiset illanvietot.

Jäähyväiset ovat aina vaikeita. Etenkin tuossa vaiheessa, kun juuri on oppinut tuntemaan, ja tajunnut, mitä kaikkea mukavaa ystävyydestä voisikaan vielä seurata.

-Olina

pievauja kirjoitti...

Hi, Marjut
How was your trip this weekend? Is this photos from it?

maijja kirjoitti...

Onpa komiat maisemat! Jäähyväiset on varmasti kova pala, mutta ei saa vaipua synkkyyteen. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka vielä tapaisittekin! Kävin muuten eilen mustikassa, eikä todellakaan löytynyt piirakkaan asti...

17 neliötä kirjoitti...

vintage living - jep, sinne sitten menette, ehkä minäkin:)

liivia - minäkin mieluummin haihdun ja pillitän sitten kotona!

merja - saarilla kannattaa ehdottomasti yöpyä, tunnelma illalla ja aamulla on niin hieno. Toivottavasti pääset vielä toteuttamaan haaveesi :)

Olina - kiva jos en ole ainoa herkistelijä...

Pievauja- hi, weekend was great! And you're a lucky girl for you got such a good weather to your trip at the island. Now it was really really wet. But fine anyway :)

Maijja- no, höh, eikö tänäkään vuonna ole hyvä sato? Suomalaiset mustikat ovat kyllä parempia, jos rehellisesti myönnän. Mutta oikeassa olet, varmaan tässä globaalissa maailmassa tulee vielä tilanteita, että tapaan näitä ihmisiä.