keskiviikko 13. elokuuta 2008

Jättiläisen polkuMuistan kun pienenä katselin kuvia mummun 50-luvun Maailman ihmeet-kirjasta. En silloin olisi uskonut, että näen Giant's causewayn kahdeksankulmaiset kivet joskus ihan oikeasti! Valitettavasti Irlannin nähtävyyksiä harvoin pääsee katselemaan yksin, mutta toisaalta se tarkoittaa sitä, että lähettyvillä on wc, ruokapaikka ja bussiyhteys.

Me teemme töissä suomalaista arkkitehtuurikilpailua. Työkaverit eivät tiedä mikä on pommisuoja, minä olen ihan asiantuntija. Mutta toiset vain hihittelevät kasvot punaisina, kun yritän selittää.

Minusta taitaa olla tulossa irlantilainen...piirsin kilpailuun kuuluvaan parkkihalliin ajoluiskat vääriin ajosuuntiin.

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Muistan nähneeni kuvia jättiläisen polusta aiemmin, mutten ole käynyt. Tiedätkö mistä se on saanut nimensä?

Elina kirjoitti...

Kauhean tuttu nimi tuo Giant's Causeway, mutta ei ollut mitään käsitystä millainen se on - hienolta näyttää.

Elina kirjoitti...

Ja mikähän siinä on, että täällä rakennetaan kovasti pommisuojia, mutta monessa muussa maassa ei...

17 neliötä kirjoitti...

Maikki - tarina menee niin, että irlantilainen jättiläinen Finn McCool(!) rakensi polun Skotlantiin taistellakseen skotlantilaisen jättiläisen Benandonnerin kanssa. Perillä hän huomasi skotin kuitenkin itseään suuremmaksi ja palasi kotiin. Benandonner seurasi perässä, jolloin McCoolin vaimo puki miehensä vauvaksi suojellakseen tätä. Kun Benandonner sitten tuli ja katsoi kehtoon, päätteli vauvan isosta koosta isän olevan todella iso, jolloin juoksi karkuun niin että kivet polulta hajosivat. Skotlannissa nimittäin on samanlaista kivimuodostelmaa polun päätteeksi :)

Ekub - se on tuollainen luonnon muodostamien kahdeksankulmaisten kivien esiintymä. Tosi vaikuttava!

Sitä samaa itsekin pohdin pommisuojista. Mutta kai ne sitten joku on hyvin harkinnut...

Merja kirjoitti...

Tulihan se Giant's Causeway sieltä ;-) Eikö olekin uskomaton paikka. Harmittelen nyt kun en osannut silloin oikein ottaa kuvia.. tuolta saisi tosi hienoja kuvia niistä muodostelmista ja vesilammikoista kivien keskellä.

Emmi kirjoitti...

Tuo paikka on todella hieno! Mulla on vähän samanlaisia kokemuksia kuin sulla. Kiinnostuin lapsena seitsemästä ihmeestä ja aloitin tutkimustyön, mitä ne ihmeet olisivat. Pian huomasin, että on olemassa sen seitsemäntoista erilaista seitsemää ihmettä. Tein oman listan seitsemästä ihmeestä, ja päätin käydä elämäni aikana katsomassa kaikki ne. Vielä on muutama käymättä. Australiaan ja Jenkkeihin pitäisi päästä, unohtamatta Egyptiä! :)

17 neliötä kirjoitti...

Merja - paikka oli kerrassaan upea! Mutta paikan esteettisyyttä valokuvausmielessä heikensi se, että jokaisen kauniisti kohoavan kivirykelmän päällä pyöri kaljamahaisia italialaisäijiä....

Emmi - minäkin tein lapsena listan, mutta en muista enää mitä siihen laitoin...täytyy tehdä uusi :)

Vintage living kirjoitti...

Heips, noihin vaatetusvinkkeihin palatakseni, onko siellä hyviä kenkäkauppoja vai kantsiiko ostaa kengät Suomesta? Asia on nimittäin niin että mulla on ne keltaiset "ballerinat", jotka sä oot ostanut (muistatko?), eikä oikein muita kenkiä..ja ne taitaa olla hiukan keposet jalkineet niihin säihin?? L:n kengät on rikki jne, eli kenkäkauppaan joko täällä tai siellä.

Nimetön kirjoitti...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊