maanantai 18. elokuuta 2008

Pyöräretki


Mikäköhän olisi märälle kaikkein paras superlatiivi? Minä olin sellainen lauantaina. Melkein kaikissa valokuvissani on vesitäpliä.Mutta maisemat Inishmorella olivat huikaisevat, niiden vuoksi kannatti kastua. Eikä pelkästään maisemat, vaan se tunnelma! Kaikkialla voi kuulla aaltojen iskeytymisen rantaan, törmätä lehmään, ja tervehtiä vastaantulijaa, vaikkei ennen olisi nähtykään. Lauttamatka tuulisella Atlantilla on tietysti matkan epämiellyttävä osuus, mutta jos pysyy kannella, niin siitäkin selviää.

Tänään syntyi tähän maailmaan uusi pieni sukulainen...onnittelut isolle siskolle terveestä tyttövauvasta! Irlannin täti ei meinaa malttaa odottaa kuvia vauvasta!

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Oijoijoi! Ei saa enää! Nyt tuli Irlannin kuumeesta jo kestämätön..

Kuva jossa varpaasi näkyvät on hieno! Mahtavat pyörteet.. ja sinisien aaltojen ja kellertävän kallion yhdistelmä. Haluan tuonne!

Nimetön kirjoitti...

En kyllä varmaan ikinä kyllästyisi noihin maisemiin. Ihanan karua ja yksinkertaisen kaunista, sopii pohjoismaiseen kauneuskäsitykseeni. :)

Jos on merta ja kallio niin mitä enempää voisikaan hyvältä retkeltä pyytää. Minun täytynee tyytyä johonkin pikkusaareen Helsingin edustalla. Ehkä kaakaota mukaan termokseen ja tyrskyjä ihailemaan...

Elina kirjoitti...

Huimat kuvat jyrkänteen reunalta! Minun on myös ihan pakko päästä Irlantiin, olet markkinoinut maata hyvin.

Vanhempieni naapureilla on kuulema irlantilainen vävypoikakokelas käymässä, tuli Irlannin erittäin sateisesta kesästä Suomen erittäin sateiseen kesään. Ei käynyt järin hyvä tuuri pojalla.

17 neliötä kirjoitti...

Merja - mutta mielettömän hienot maisemat siellä teilläkin on! :)

Maikki - ne on mielettömät maisemat! Tosin ei sinne ehkä tässä elämäntilanteessa muuttaisi, niin pieni yhteisö kuitenkin. Huippu reissukohde silti.

ekub - kivaa, jos saan muitakin houkuteltua nautiskelemaan Irlannin karusta luonnosta :) Sittenhän blogini olisikin tehnyt tehtävänsä :)

Minimalisti kirjoitti...

voi vitsi, pitää varmaan alkaa tätä sinunkin blogiasi seuraamaan =)... erittäin paljon kiitoksia ensimmäisestä kommentista :D

Olina kirjoitti...

Nyt jäin ihan sanattomaksi näistä kuvista.

Onnea pienen ihmisen tädille!

17 neliötä kirjoitti...

Elisa -kiitos, ja ole hyvä! :)

Olina - kiitos myös!