tiistai 15. heinäkuuta 2008

Galwaysta

Keväällä muistaakseni Helsingin Sanomissa oli artikkeli miehestä, joka keksi alkaa valokuvata postikortteja siinä ympäristössä, missä niiden kuvat oli otettu, niin että kortti oli osa maisemaa. Nyt pääsin kokeilemaan sitä itse!

Viime viikolla, kun ystäväni olivat kyläilemässä, saimme hienon auringonlaskun. Eilen puolestaan kaikki oli sumun peitossa, aivan kuin olisi spray-pullosta sumutettu. Työmaakäynnilläkin paperit vettyivät. Onneksi ei tarvinnut käydä kaupassa, paikallisista paperikasseista olisi varmaankin tippunut kahva ennen kotiovea.

Täällä on siis paljon vettä, eikä vain taivaan ja maan välillä, vaan myös ympäröivässä meressä ja kaupungin läpi laskevassa Corrib-joessa. Näimme muuten hylkeitä joessa! Ne pyydystivät lohia, se oli kiva nähdä.

Päivällä työnantajani ilmoitti, että huomenna otetaan yöpymiskamppeet mukaan ja lähdetään työmatkalle Aransaarille. Ei voisi olla parempaa kohdetta hoitaa työasioita! :)


7 kommenttia:

Olina kirjoitti...

Oijjoi. Kuvien perusteella olen melko varma, että tupsahdit vahingossa Narniaan. Ja lisäksi kerrontasi on mielenkiintoisempaa, kuin viimeisimmän elokuvan, joka ei (minusta) aivan yltänyt kirjojen tasolle...

Postikortti kuva on vinkeä! Mahtava idea, jota olisi joskus hauska kokeilla!

(Siellä sentään kasseissa on sangat! Olen kummastellut amerikkalaisia ohjelmia, joiden perusteella olen päätellyt, että jenkkien ihmemaassa ruokakasseissakaan ei ole sankoja, vaan niitä kannetaan sylissä...)

Tiina Tee. kirjoitti...

Sulla on kyllä hyvä työpaikka!

Sanna kirjoitti...

Kiva kuvaidea:) Toimii. Niin ja just semmosta oikeaa tinapilliä tarkotan, ei mitään lelua. Tuo hintaluokka vaikuttaa ihan sopivalta. Ilmotteleppa kun niitä tulee vastaan:)

Nimetön kirjoitti...

Olen viettänyt muutama vuosi sitten kolme viikkoa Irlannin länsirannikolla eräässä pikkukaupungissa ja ihastuin maahan saman tien. Blogisi lievittää ihanasti Irlanti-ikävääni. Suuri kiitos siitä! :)

Bohemian girl kirjoitti...

I like these trips that I take with your photos. I share your interest for buildings and looking up photogenic spots.

Elina kirjoitti...

Voi että, minäkin haluan tuonne ja vieläpä samaan paikkaan töihin kuin missä sinä olet, kiitos! ;)

17 neliötä kirjoitti...

Olina - Oi, vielä kun tapaisin Aslan-leijonan! :)

Amerikkalaisten mielestä kahvat ovat varmaan tuhlausta...

Kuukkeli - no on! Vaikka omat huonotkin puolensa, mutta ehdottomasti plussan puolella ollaan!

sanna- joo, sen teen! :)

Milka - mukavaa, jos saat iloa Irlanti-tunnelmoinnistani!

Bohemian girl - Thanks! It's nice to share the interest!

Ekub - tämä on kyllä hyvä reissukohde, suosittelen!