tiistai 27. toukokuuta 2008

Kukat ovat vielä hengissä!HiphipHuraa! Palautin naapurien viherkasvit elävinä! Minusta on tulossa viherpeukalo, kasvimaailman maaginen kultanäppi, joka hellällä hoivalla ja lempeällä äänellä hoitelee kasvin kuin kasvin kukoistavaksi kaunottareksi.

No ehkä.


Tänään tunnelma taas laski. Se iänikuinen putkiremppapiina, joka teoriassa on ohi, mutta käytännössä ahdistanut minua viimeiset 11 kuukautta, ei nimittäin pääty ikinä. Minulla on Euroopan pienin kylppäri, ja ja varmaan toiseksi pienin asunto, mutta kun ne ei saa tätä valmiiksi! En taaskaan voi käydä suihkussa pariin päivään ja kämppä haisee pahalta, höh. Ja aamut ovat kurjia, kun kauhulla pitää kuunnella rappukäytävän ääniä, että josko taas tänään joku äijä talsii sisään kello 7.


Yksi remppamiesten visiitti oli oma vikani, ja turha, täytyy myöntää. Olen aivan varma, että sähkökaapista kuului AINA pörinää, jos molemmat hellan levyt kytki samaan aikaan. Kun sähkömiehet sitten tulivat, ei kaapista kuulunutkaan enää mitään. Katsoivat minua aika hilpeinä, ja kyselivät, että voisinko kuvailla sitä pörinää...

Kuvat eilisiltaista tunnelmointia kaverin mummolassa.

9 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hui, kuulostaa kyllä hurjan pitkältä noin pienen asunnon remontti... Putkirempat on aikamoinen kauhistus, kun katselen myytäviä asuntoja ja haaveilen siitä iki-omasta kodista, niin aina jotenkin kylmää ajatus tulevaisuudessa siintävästä putkiremontista eikä tämä nykyinen koti vaikutakaan yhtään hullummalta!

Kivat kuvat! :)

Vintage living kirjoitti...

Ja meidän autossa kuuluu välillä sellainen ääni, jota kuvailisin "kuulostaa samalta kun hiirenloukku silloin kun se laukeaa, tiedättehän äänen?" mutta en uskalla kertoa sitä kenellekään koska en osaa kuvailla sitä mitenkään muuten ja tuo selitys, nooh, you know :D

Vintage living kirjoitti...

Missä ihmeessä sä muuten olet törmännyt kanoihin?? Kaupungissa?? Sun uusi kamera ottaa kadehdittavan tarkkoja kuvia...

17 neliötä kirjoitti...

ekub - joillakin putkiremppa on ollut paljon lyhyempi, ainakin viereisessä rapussa sujui ihan aikataulun mukaan. Vaikka kyllä se silti vaatii erityisjärjestelyjä asumiselta.

vintage living - minä yritin selittää jotain sellaisesta matalasta peruspörinästä. Mutta on se vaan niin, että jos mulla olisi pöksyissä xxxx niin olisin paljon uskottavampi kuvailemaan epäilyttäviä ääniä!

17 neliötä kirjoitti...

vintage living - mun kaverin mummola on k:alla maalla, ja niillä on siellä kesäkanoja. Mä oon kans tosi tykästynyt kameraani, se on paras ostos vuosiin!

Unknown kirjoitti...

Terveisiä Raumalta! Siellä oli muuten ihania kirppiksiä... Ja muutenkin kaunista :)
Kuvaus jäi hiukan vähemmälle, kun oli vahtikaksikko mukana...

17 neliötä kirjoitti...

Papupata - kiitos, ja tervetuloa kotosuomeen! Me ei huomattu Raumalla kirppareita...oltiin varmaan liiankin turisteja ;)

ksenia kirjoitti...

Voi kurja! Sä olet kyllä joutunu kärsimään enemmän kun lakisallii tosta putkirempasta! Toivottavasti siihen tulee loppu pian:(

Ihania kuvia maanatailta! Kanat oli hauskoja ja omenapuu ihana kukkasineen:)

Miten me selvitäänkään ilman sua täällä kesä:( No nähdäänhän me heinäkuussa ja vielä ens viikko on aikaa tehä kaikkee kivaa!

17 neliötä kirjoitti...

ksenia - oi, oon otettu:) Mutta kyllä te pärjäätte, mä mesetän, soitan skypellä ja kirjoitan hassuja juttuja kesäblogiin niin, että ootte lopulta ihan kyllästyneitä. Enemmän oon huolestunut, että kuinka MINÄ pärjään ilman teitä?