torstai 29. toukokuuta 2008

Voi remppa


Tänään tuntui, että koko remppatouhu alkaa jo melkein naurattaa. Suihkun paikkaa siirrettiin, koska se oli sijoitettu pikku kylppärissäni siten, että isompi ihminen ei olisi mahtunut suihkuun. Ilmeisesti aikaa ja vaivaa välttääkseen suihkusta siirrettiin vain osa toiselle seinälle...

Olen alkanut myös kommunikoida remppapoikien kanssa. Ne selvästi aloittavat aina mun kämpästä klo 7.10, joten eilen laitoin lapun oveen, sillä en haluaisi vieraita vielä niin aikaisin. Tänä aamuna en laittanut, koska luulin suihkun olevan valmis, joten tietysti he soittivat taas ovikelloa kun olin vielä nukkumassa. Olin vähän tuohtunut ja totesin hiukset pystyssä, että tulette tosi aikaisin, johon mies sanoi, että pitäisi vain yksi reikä porata. Miksi ne eivät sitä yhtä voineet eilen porata? Remppamiehet käyvät vielä ensi viikollakin, mutta minä en ole silloin kotona :)

Sitten tuli tarkastaja kesken mun muuttopuuhien ja piti raivata sille tilaa. Tarkastaja sanoi, että kellarikomeroista on joku vielä kesken, ja tietysti se oli juuri se minun, johon olin tänään aikeissa muuttaa tavarani...olin niin itkulla, että tarkastaja soitti muurarille, pyysi sitä muuraamaan seinässä olevan aukon, ja sanoi, että täällä on arkkitehti joka vahtii. En vahtinut kovin hyvin, koska eivät sitä muuranneet...No huh, tulipa vuodatus.

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hei kohta pääset Irlantiin ja eroon rempasta! Lähetkö jo ennen häitä?

17 neliötä kirjoitti...

Sanna - joo, valitettavasti lähden! Se on kyllä harmi...mutta onneksi pääsin käymään Emmin ja Mikon kihlajaisissa :)

Sanna kirjoitti...

No voi että, ois ollu kiva nähä ja jutella enemmän. Mutta aion pysyä uskollisesti blogisi lukijana eteenkin päin:)

17 neliötä kirjoitti...

Kivaa! :) Olispa ollut hauska nähdä...mutta ihan varmasti tulevaisuudessakin pyörähdän toisinaan Oulussa! (niin siis jos rouva-Emmille passaa ;) )

maijja kirjoitti...

Voi ei mikä show!

17 neliötä kirjoitti...

maijja - no joo...ja tosi pienestä loppuviimeksi. Nyt tavarat on komerossa, ja minä en tule näkemään enää yhtään remppamiestä...