torstai 17. syyskuuta 2015

Vauvan odotusta

Toukokuussa 2014

...ja jälleen vauvamasun kanssa syyskuussa 2015. Sama paikka mutta tässä molemmat vauvani :)
Laskettuun aikaan on enää kolme kuukautta, pientä jänskätystä siispä ilmassa. Eniten taidan jännittää isoveikan suhtautumista muuttuvaan tilanteeseen, sen jälkeen synnytystä ja sitten imetystä ja koliikkia. Kakkavaippoja en tällä kertaa pelkää ja yöheräämisiin olen jo tottunut. Kai me selvitään :D Vauvan tuloon valmistautuminen on aika erilaista tällä kertaa: raskausviikoista ei oikein pysy kärryillä, eikä mitään suurempaa tavarahamstrausta ole tarvinnut. Jonkun verran on tosin tullut hankittua tyttövauvan vaatteita ja neulottua pientä ja vaaleanpunaista. Ainoa iso hankinta on ollut tuplarattaat, käytettynä ostetut Mountain Buggy duetit. Ainoat vierekkäin istuttavat, jotka meidän porras-kuisti-eteinen-hässäkästä saa sisälle vedettyä :D Päätös ratasmerkistä oli siis tällä kertaa aika helppo, kun emme uskalla edes yrittää päällekkäin istuttavaa mallia, esikoisen kanssa nimittäin on ollut sen verran haastavia vaiheita vaunuviihtyvyydessä. Aika vankkurit nämäkin rattaat kyllä ovat, mutta itsepä halusimme kaksi pientä samaan aikaan. Oma vika siis :D

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea♥

Tuija kirjoitti...

Mä en oo kerennyt huikkaamaan edes moi tänne! Moi tänne! Luultavasti olen paljon ensi vuoden puolella Tampereella niin voidaan nähdä useammin. N on varmasti lystikäs isoveli, opettaa parhaat jutut!

17 neliötä kirjoitti...

Irmastiina- kiitos !

Tuikkis - minäkin vain olen käynyt blogissanne nuuskimassa, mutta tabletilla en saa aikaiseksi kommentointia (ehkä johtuu siitä, että N haluaisi aina osallistua kirjoittamiseen). Mutta tosi kiva olisi taas pitkästä aikaa nähdä!

Markka kirjoitti...

Voi ihanaa <3 Hienot kuvat!