keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Teippikisa


Lempisisustuskaupallani Design Boulevardilla on menossa hauska masking teippikisa! Oma ehdotukseni ei ole finalisteissa, mutta niistä Facebookissa tykkäämällä on mahdollisuus päästä osingoille palkinnoista.

Alla ote kilpailuohjeista:

Äänestä suosikkikuvaasi 18-30.11.2014. 

Tsekkaa hienot finaali-ideat ja toteuta joku niistä. 

Äänestää voit Facebookissa tykkäämällä valitsemastasi finaalikuvasta . Tuplaäänen voit antaa kommentoimalla kuvaa. Kolminkertaista äänesi äänestämällä myös Design Boulevardin kivijalkaliikkeessä (Hatanpään valtatie 6, Tre). Samalla saat useamman mahdollisuuden voittaa äänestäjien kesken suoritettavassa arvonnassa! Jos et käytä Facebookkia, voit äänestää ja kommentoida sähköpostitse info@designboulevard.fi

Kaikkien äänestäjien kesken arvomme 50 € lahjakortin Design Boulevardille ja ideakilpailun voittaja kuvan kuvaaja palkitaan 100 € Design Boulevard lahjakortilla. 2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Piti muuten jo joskus aiemmin kysyä, että kun olet sieltä japanista asioita tilaillut, niin oletko itsellesi vaatteita löytänyt? Onko sulla jotain kivoja nettikauppavinkkejä?

17 neliötä kirjoitti...

Moikka! En ole vielä uskaltautunut tilaamaan Japanista, se tuntuu aika haastavalta. Kangastilaus on siis vielä kesken ja päädyn varmaankin brittiputiikkiin. Tuntuu, ettei mikään japanilainen kauppa toimita Suomeen :( Ilmeisesti pitäisi hyödyntää sellaista yritystä kuin Rakuten. Eli se on yritys, joka toimittaa tilatut tavarat edelleen Eurooppaan. Kannattaa ainakin tsekata, löytyisikö siitä apua! Mutta jos löydät jotain kivaa, niin vinkaa mulle koska voitais vaikka harkita yhteistilausta, minuakin himottavat japanilaiset vaatteet!