lauantai 29. marraskuuta 2014

17 neliön adventtikalenterin luukku nro 1


Sorry tämä kaava ei ole kovin laadukas tai tyylikäs...aikapula iski, mutta halusin silti toteuttaa tämän ensimmäisenkin luukun! Pyöreät muodot kannattaa tsekata vähän pyöreämmiksi ja jos haluaa nallen symmetrisemmäksi voi olla syytä vähän fiksailla kaavaa ennen kankaan leikkuuta.

Heippahei! Tässä aukeaa 17 neliön adventtikalenterin ensimmäinen luukku. Elikkäs koitan jokaisena neljänä adventtina jakaa jonkin diy-idean, joka sopisi vaikkapa pukin konttiin.

Ensimmäisenä tarjoan Japanista tuomastani nallekakkuvuoasta inspiroituneen mesikämmenen kaavan! Itse ompelin nallen Eurokankaasta ostetusta hieman joustavasta villakankaasta ja yksityiskohdat askarteluhuovasta. Täytteenä on vanua. Kaava skaalataan tulostaessa A4.kokoiseksi ja kangasta leikatessa lisätään saumanvara. Nalluskan voi toki tehdä kokonaan huovasta ja ommella reunat käsin päällipuolelta, jolloin tämä voisi olla helppo vaikka lapsenkin tehdä. Nurjalta puolelta ommeltaessa kannattaa muuten leikata kaarrekohtien saumanvaraan viiltoja niin muodot ovat nätimmät.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mukava idea sinulla kalenterissa :)

17 neliötä kirjoitti...

kiitos! :)