maanantai 27. lokakuuta 2014

Olohuoneeseen tapettipohdiskeluja


Sopiskohan kukille kaveriksi?
Ah, tämä on ihanin (ja varmaan myös kallein) tapetti ikinä!  Ongelmana vaan kun mies ei siitä tykkää.Tapettitalon mainoskuva

Tapettitalon mainoskuva

Tässä olkkari huonekalujen tyhjentämisen jälkeen....
...niin olikos tämä rempan tarpeessa? :DTämä on tupakista jäänyt
Olohuoneremppa etenee mieheni huhkiessa kaiken vapaa-aikansa. Itse olen aika sidottu vauvaan, enkä ole kuin vähän osallistunut pojan nukkuessa päiväunia.Miehen vauhti on kuitenkin sen verran kova, että kohta pitäisi tehdä päätöksiä tapettien suhteen kun tilausajatkin saattavat olla pitkät. Vaan onpas vaikeaa! Olemme pohtineet kukkatapetin säästämistä, mutta mieli on avoin myös muille vaihtoehdoille. Tapetin kannalla kuitenkin ollaan kun se jotenkin tuntuu olevan osa talomme luonnetta. Keväällä kun valitsimme vessaan tapettia, selasin kirjoja olohuonettakin ajatellen. Hyvä juttu, nyt olisikin vauvan kanssa hankalampaa!

5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Toi on kyllä vaikee. Tykkään tuosta myrskypilvisestä tapetista ihan hirmuisesti, mutta mikä ihme siinä maksaa niin paljon enemmän, kuin muissa saman valmistaja tapeteissa? Vanamokin on hurmaava ja mustapohjaisuus viehättää aina, siinä on sellaista slaavilaisten satujen tunnelmaa.
Tosi vaikea on varmasti löytää vanhalle tapetille kumppani,kun se on noin vahva. Helpompi on uusia koko huoneen tapetit, mutta helppoa ei kyllä ole kokonaisenkaan huoneen tapetin valinta.

Onneksi teillä on siellä kaupungissanne se ihana Seinäruusu, jossa on tapettikirjoja valtavasti.

Terveisiä teidän taloon! Pitäisi tulla kylään, ollaan kyllä monesti teistä puheltu ja pohdittu visiittiä, mutta aina tulee jotakin tylsää ja muka tärkeämpää, kuin Tampere.

Tytti Matsinen kirjoitti...

Ihania tapetteja! Musta toi toisiksi ylin on erityisen vetoava!

Nimetön kirjoitti...

Minä pidän tuosta ylimmästä eniten.
Kukkatapetti on hieno, mutta varmasti vaikea löytää siihen sopivaa toista tapettia. Ainakin minulle olisi vaikeaa, mutta sinulla on selkeästi niin hyvä maku, että voisit jopa onnistua.
Mä en nimittäin osaa nähdä edes miksi tuo sinun suosikkisi olisi hieno. Epäilemättä se olisi sitten valmiina seinällä sellainen, että minäkin sanoisin wau...
-Rosanna-

Sanna kirjoitti...

Mustapohjainen näyttää hyvältä! Remontit ovat viheliäisiä. Pahinta minusta on valita välitilojen,kylpyhuoneiden tai lattioiden laattoja.

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis- tulkaa ihmeessä kun olette täällä päin liikenteessä! Joo ja seinäruusu on huippu, siellä on hyvä valikoima ja kirjoja antavat kotiin mukaan, sieltä ollaankin tapettimme tähän mennessä ostaneet. Tapetti on muuten vieläkin valitsematta...oon niin väsynyt, ettei yhtään raksuta päässä mikä olisi hyvä valinta! Seinissä on nyt uudet huokolevyt päädyn kukkaseinää lukuunottamatta, mutta edes se ei helpota hommaa.

Tytti- se on kyllä kiva kuosi :)

Rosanna - hehee, joo onhan se pilvi vähän karsea ja pelottava...sen takia varmaan muhun vetoaakin :D Se on samaa sarjaa kuin woods, mutta ei ehkä niin paljon käytetty, mikä tekee siitä mun silmiin raikkaamman. Mutta siis jos tykkää woodsin koivuista, saattaisi tykätä pilvistäkin. Tosin tuon meidän kukkaseinän kanssa se ei sovi, mutta jos pitäisi kukille vaihtoehtoa etsiä, toisi varmaan aika dramaattisen fiiliksen olkkariin ja uuden ongelman mitä pilvien kaveriksi muille seinille :D

Sanna - Vanamotapetti on yksi suosikeistani - laitetaan ehkä eteiseen sitä jos ei muuta keksitä :) laatat on tosiaan pahat, ne kun on niin pitkän aikavälin valintoja!