tiistai 26. elokuuta 2014Päärynä-kinuski-charlotan tein Valion valmisrahkaa hyödyntäen.  Intiaanisokeri-spelttikeksien ohje on Olga Temosen, äitini oli sen jostain löytänyt. Keksileimasimen puolestaan olin jo joskus aikaisemmi n ostanut Komglomerat-nimisestä nettikaupasta.

Sitruunatartelettien ohje löytyi tääältä. Murotaikinan tosin tein keittokirjan perusohjeella. Nämä ovat parhaita kun ovat vähän aikaa saaneet seistä, omani tein pari viikkoa ennen juhlia pakastimeen ja hyviltä maistuivat!

Macaronsit eivät ehkä olleet kaikkien sääntöjen mukaisia, mutta onnistuivat kohtalaisesti tällä reseptillä. Väliin laitoin vadelmamamarmeladia ja Valion kuningatar rahkaa.

Raparperijuustokakun teki siskoni, jolle annoin inspiraatioksi tämän kuvan.

Rocky road-suklaata, appelsiinikeksejä sekä omena-vaahterasiirappimuffinseja.
Sisko teki kukka-asetelmat pihan tuijaa ja muita puskia ja kaupan kimppuja hyödyntäen.


Suklaakakkua kera mansikoiden, kermavaahdon ja marenkisienien.

Tervetuloa virtuaalisti meidän pienen poikamme nimijuhliin! Minulla ja miehelläni on molemmilla useampi perheellinen sisarus, joten lähisuvun lisäksi emme pystyneet kutsumaan kuin muutamia ystäviä. Jospa näistä kuvista saisi vähän tunnelmasta kiinni :) Päivänsankari itse taisi nauttia juhlista vähiten, mutta ehkä hän voi kuvista isompana nähdä, että kovasti häntä rakastamme ja pidämme juhlimisen arvoisena.

Ilman äitiä, siskojani ja miestäni ei olisi saatu kaikkea hauskaa ja kivaa toteutettua!

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea nimen saannista pikkuinen♥
Mahtava koristelu ja tarjoilu..:)

Tuija kirjoitti...

Upeat sienet! Ja kaikki muukin! Kyllä on ollu väkertämistä, kuulen jo puuskutuksen ja hikipisarat, mutta selvästi kannatti. Joko sä oot laittanut tilaukseen sellaisen Fine Little Dayn vuorityynyn?

Senja / Tiara Living kirjoitti...

Ihanat juhlat ja voi viude, mitä herkkuja on ollut tarjolla! Todella ihana tunnelma kuvista välittyy.

Sanna kirjoitti...

Onnea pikkuiselle nimen johdosta! Näyttävät ihanilta juhlilta!

Meillä oli ristiäiset heinäkuussa ja pidettiin kastetilaisuus ulkona. Niiden juhlien jälkeen oli takki tyhjä pitkän aikaa.

Nimetön kirjoitti...

Onnea ihanasta poikasesta!

Nam. Erityisesti nuo sitruunatartletit maistuisivat tälle raskaana olevalle pallomassulle :) Voisitko julkaista ohjeen, niin paljastan sinulle toisen ihanan sitruunaohjeen ;) Googlaapa Kinuskikissan helppo sitruunapiiras, löytyy hänen blogistaan.

Mukavaa syksyä teille. Nyt saat huokaista helpotuksesta, kun pojan juhlatkin on järjestetty onnistuneesti. Ristiäiset on ihana juhla, mutta ajankohta pikkuvauva-arjessa on hieman haastava.

17 neliötä kirjoitti...

Irmastiina ja Senja - kiitos!
Shannuska - joo aika tyhjää fiilis kun juhlia kuitenkin valmistelin noin kuukauden aina kun poika nukkui! nyt palailen taas neulomisen mja muiden juttujen pariin :) Mekin muuten haaveilimme ulkojuhlista, mutta säiden vuoksi järkkäsimme kaiken sisälle.
Tukkis- huh, oli värkkäämisessä aika puuha! mutta tykkäsin kyllä kokeilla kaikkea. Vuorityynyä en ole tilannut mutta ihaillut kylläkin.
Anonyymi - Kiitos! laitoin reseptilinkin kuvateksiin. Mielestäni ihan kokeilemisen arvoisia, maistuivat hyvälle erityisesti pakastamisen jälkeen!