keskiviikko 16. heinäkuuta 2014Vauva on nyt kahdeksan viikkoa! Masuvaivoja ja niihin liittyviä itkuja on ollut paljon, mutta muuten kaikki on mennyt hyvin ja toivon mukaan vatsakivut alkavat tulevina viikkoina hellittää. Ollaan käyty jo kaksissa häissä, rippijuhlissa ja sukujuhlissa pojan kanssa sekä istuttu pihapöydän äärellä ystävien kera. Kerran on käyty myös Lapissa isomummua tervehtimässä ja mummolassa vietetty aikaa miehen pitäessä omaa lomaa pohjoisessa. Paljon on seisty liesituulettimen äärellä kun hurina tuntuu kipuhetkinä helpottavan pienen oloa. Vauvasta on opittu paljon, mutta vielä on päiviä kun toivoisin niin kovasti ymmärtäväni paremmin, mitä mikäkin itku tarkoittaa. Ollaan huomattu, että ainakin kattolamput, vaunuajelut, kylpy, syöminen, värikkäiden paitojen katselu ja isin ja äidin kanssa jutttelu ovat mieleisiä :)

Juhlakuvia läpi käydessä huomaa, että on se vaan pojan kasvu hurjan nopeaa!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kylläpä pikkuinen on jo paljon ehtinyt...:) Tuo eka kuva on♥

Sanna kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta vatsakivuista huolimatta! Harmi, että teillä on itketty paljon. Vauva on kyllä tosi ihanan näköinen ja niin tyylikäs!

Meidän vauvalla on refluksi, joka on aiheuttanut paljon itkua, mutta nyt pikkuisella on päällä jatkuva lääkitys ja tytöstä on tullut oikea hymyilevä auringonsäde! Unirytmi on viikkojen valvomisen ja huutamisen jäljiltä sekaisin eikä reppana oikein osaa rauhoittua nukkumaan, mutta me treenataan!

Taija kirjoitti...

Oi, että tuota ensimmäistä kuvaa <3. Vauvakuumehan tässä putkahtaa!