sunnuntai 22. kesäkuuta 2014


Utsjoen kirkkotuvat

Kaldoaivin erämaa
Leirielämää
Vuokramökki Nuorgamissa oli kiva yöpymispaikka vaelluksen jälkeen
Näköala mökiltä

Vauvan kanssa en tänä vuonna pääse vaeltamaan, joten se sijaan tunnelmoin viime kesän Lapin reissun kuvilla. Vaellusfoorumeilla löytyy kyllä keskusteluja vauvan kanssa vaeltamisesta, mutta oma mielipiteeni on, ettei vauvan paikka ole ainakaan sellaisilla retkillä, joilla itse olen ollut. Säät, maasto ja ötökät voivat olla arvaamattomia, enkä itse halua ottaa riskiä, että kiusaisin lastani vain oman huvitukseni vuoksi. Vähän liian monena kesänä ollaan lompsittu kauheassa vesisateessa melkein nollakelillä. Ehkäpä parin päivän retki saunallista varaustupaa hyödyntäen voisi kuitenkin olla ihan ok pienenkin lapsen kanssa, ja toki joskus vielä pojun pitää saada nähdä erämaa!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Parasta onkin katsella vain kuvia...:)

Sanna kirjoitti...

Onpas ihanan näköistä! Rauhallista ja kauniita maisemia! Ihan varmasti erämaa on pikkuiselle kokemus jokusten vuosien päästä. Oltiin helmikuussa Barcelonassa 2-vuotiaan kanssa ja olihan se semmoista sähellystä, kun piti mennä kuitenkin lapsen rutiinien ehdoilla (ruuat ja nukkumiset) ja aina välillä etsiä leikkipuistoja. toisaalta tykkäsin juuri sellaisesta tavasta matkustaa, kun päivään ei oltu buukattu liikaa tekemistä, vaan välillä istuttiin katukahviloissa ja päivälle oli varattu vain 1 tai 2 kohdetta, joissa käytiin. Suomalaisia usein syytetään siitä, että lomat ovat suorittamista. Meille lapsi toi vapautuksen lomasuorittamisesta.

17 neliötä kirjoitti...

Irmastiina- jep :)
Shannuska - Olen jo nyt huomannut saman, ennen lomaan piti mahduttaa paljon reissuja ja ohjelmaa, nyt käynti vaikkapa lähirannalla on mukavinta.