maanantai 6. tammikuuta 2014

Vauvajuttuja
 Vanhempani olivat tänään liikkeellä isommalla autolla ja toivat samalla viimeksi minimme serkkupojalla olleen rottinkisängyn sekä hienon 60-luvun pinnasängyn. Vaikka ihan vielähän niille ei ole meillä tarvetta, mutta saipa äiti vähän enemmän tilaa heille. Huomaan, että kauhea pesänrakennus on valtaamassa minut! Ehkä jokin hormonivaihe raskaudesta menossa? Tekee koko ajan mieli katsella kaikkia vauvatavaroita ja vertailla vauvanvaunuja. Ja neuloa vauvalle juttuja. Viimeisin valmistunut on tuo valkoinen myssy, johon ohje löytyy täältä.

Pahoinvointi sen sijaan jatkuu edelleen :(  Viikon tauon jälkeen aloin maanantaina 20 minuuttia töihin pääsyn jälkeen taas oksentaa. Vaikka oksentelu ei enää olekaan ihan jokapäiväistä, käy se vähän piinaavaksi välillä ja pakko myötää, että pieni kateus iskee niitä naisia kohtaan, jotka selviävät raskaudesta ilman huonovointisuutta. Tai että se edes loppuu ensimmäiseen kolmannekseen. Mutta tärkeintä on tietysti, että pikkuiselle kuuluu hyvää!

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Varo vaan se sama vimma valtaa kaikki sukulaisetkin ja kohta teil on vuoren verran vauvalle juttuja "kun oli niin söpö, niin pitihän se ostaa" tai "eihän se vielä tätä leikkimökkiä tarvitse, mutta ostettiin nyt kuitenkin".

Sanna kirjoitti...

Onpa ihana sänky ja niin hienot neuleet! Harmi juttu, että oksentelu jatkuu edelleen. Minullakin tuntuu, että pahoinvointi on alkanut lievänä taas uudellleen, jos ruokailuväli on liian pitkä, mutta onneksi en enää ole oksentanut!

Voimia ja jaksamista. Blogia ei tarvitse päivittää, kun väsyttää. Itselläni on vauvavuosi + opiskelu ja lapsenhoito vieneet kaikki voimat ja tyydyn vain välillä lukemaan muiden juttuja.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Täältäpä löytyi mukava blogi...kirjauduin heti lukijaksesi ja pääsen seuraamaan onnellista odotustanne...:)
Nyt pitää alkaa lukemaan vanhempia juttujasi...

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis - toistaiseksi ainakin on ollut tosi kivaa, kun sukulaiset ovat jakaneet iloa pienestä ihmisen alustamme ja kaivaneet kivoja aarteita kätköistään :) Remppatouhut syövät varallisuutta sen verran kiitettävästi, että kiitollisuudella olen ottanut vauvatavaroita vastaan. Onneksi siskollakin on ollut hyvä maku pikku vaatteiden suhteen, joten mieluisia juttuja meille on kulkeutunut.

Sanna - kiitos ja voimia sinnekin! Enimmäkseen omaksi iloksihan tätä blogitouhua harrastellan, joten koitan olla ottamatta paineita :)

Irmastiina - tervetuloa lukijaksi! toivottavasti en tuota pettymystä!