sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Liesituuletin

Liesituuletin pois päältä...

...ja päällä

Tämä Savo-merkkinen liesituuletin oli meidän keittiöön ihan paras ratkaisu. Sen saa kokonaan piiloon silloin kun ei tarvitse saada käryjä pihalle.


6 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Oho, ihan tekis mieli tulla rämpyttämään sitä paikan päälle.

Emmi kirjoitti...

:) Muistakko mimmosessa keittiössä Lundissa kokkailtiin? :) Kyl ny kelpaa, vaikka hyvin se meille silloinkin kelpas. (kun ei katsonut tiskialtaan edessä olevan ikkunanpielisiä..) Pitäisköhän tehä joku päivä meidän opiskelijaruokaa, spagettia kera tomaattien? :D Nii nii, että terkkuja! :)

Sanna kirjoitti...

Tulin piipahtamaan ja toivottamaan hyvää vointia! Liesituuletin näyttää hyvältä. Tykkään tällaisista omannäköisistä ratkaisuista, jotka eivät mene minkään blogimuodin mukaan.

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis - visiitillänne unohtui ehdottaa pientä rämpyttämistuokiota :D

Emmi - hih, silloin riitti pelkkä hyvä seura!

Sanna - kiitos! Toivottavasti pikkuhiljaa olotilat alkaisivat jo helpottaa...Ollaan oltu kyllä hurjan tyytyväisiä, että lähdettiin keittiökaapeissa DIY- ja lakkausvaihtoehtoon, vaikka ei tosiaan valkoiseen muotiin ihan taida mennä. Toisaalta näissä omissa ratkaisuissa toimitusajat ja työvaiheet ovat vähän pidempiä, joten ymmärrän hyvin jos kaikki eivät tällaisiin ryhdy :) Mutta mukava tietty kuulla, jos muutkin tykkäävät!

Nimetön kirjoitti...

Moikka, Eksyin blogiisi kesken liesituuletin-googlailuni. Mikä tämän liesituulettimen malli on ja mistä moisen olet löytänyt? Minkä syvyiset yläkaapit teillä on? Ollaan pähkäily ja toivottu samanlaista ratkaisua, mutta oikeanlaista liesituuletinta ei vaan ole löytynyt... tuo teidän malli toimis niin hienosti. ..ja muutenkin upea keittiö! Onko nui keittiötasot muuten alkuperäiset?

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos kehuista! :) Liesituuletin on seuraavanlainen Savon malli: http://www.koti-in.fi/tuote/liesituuletin-p-2606-sg-savo-60-cm-omalla-moottorilla/90656/

Ollaan tuulettimeen oltu tyytyväisiä, sillä se menee täysin kaapin sisään piiloon ja hyvin on toiminut. Yläkaapin syvyys on 300 mm. Liesituulettimen kanssa samaan kaappiin mahtuu myös kapea maustehylly. Keittiötasot ovat uudet, Formican Virrvarria, joka muuten on suunniteltu Ruotsissa jo vuonna 1958, joten vastaavia vanhojakin taitaa kyllä löytyä. Me tilasimme tasot tiikkireunalla Neljä seppää-nimisestä puusepänliikkeestä.