sunnuntai 22. syyskuuta 2013

keittiö edistyy!

 Remonttirintamalta väliaikatietoja: toiselle puolelle saimme kaikki yläkaappien ovet kiinnitettyä ja tiskipöytäpuolellekin osan. Miehellä on myös muihin puuttuviin osiin lakkaukset ja puuntyöstöt meneillään. Yläkaappien ovet teimme levypinkan kahdesta viimeisestä levystä, jotka olivatkin laadultaan hieman muita levyjä huonompilaatuisia (isojen levyjen valikoiminen pienessä autotallissa ei ole kovin helppoa!). Mutta eikös näytä silti ihan hyviltä, vaikka loimut puuttuvat alaovien tapaan? ja lakkapinta on ihan priimaa, pakko kehua mun miestä, J on aivan paras puuseppä ikinä!

Valmiiksi tuli myös syksyn ensimmäinen joululahja kummipojista nuorimmalle. Ohjeena oli Tiinan Pilvenreunalla-takki sovellettuna toiselle lankatyypille.

Kitchen is making some progress! and I finished my first Christmas present this year.

8 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hyvä te, varmasti teillä on keittiö kokonaan valmis ennen meitä!

Emmi kirjoitti...

Aivan ihana neuletakki! Pitääkö mun tilata äidin mukana lankoja, tahtois niin Rillalle tuollasen! Oih..... :) Ja on taitava puuseppä sulla! Hyvä tiimi olette. Ihana koti valmistumassa. Jospa päästään joskus kyläileen sinnepäin. :)

Emmi kirjoitti...

P.s. Hieno on rikkaharjakin! Sopii kuin nakutettu. :)

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis - :D me purettiin vanha keittiö kohta 1,5 vuotta sitten...

Emmi - thänks! mäkin voin lähettää lankoja, siis jos haluat nuita samoja värejä.
Tänään istuskeltiin takan ääressä ja fiilisteltiin niitä asioita, jotka ovat valmiina. Se on varmaan aika huikeaa, kun joskus saadaan olkkarikin tehtyä! Tuo rikkaharja on Tukholmasta, J parka joutui kantamaan sen satamaan, kun itselläni oli kädet täynnä muita shoppailuja. Mutta mun mielestä se oli sen vaivan arvoinen (toiv myös J:n mielestä...) Ja kivaahan se olisi, jos pääsisitte joskus livenä täällä käymään! minäkin haaveilin sinne tulosta, mutta nyt ollaankin varaamassa Japanin matkaa keväälle ja se taitaa viedä kaiken reissubudjetin :(

Sanna kirjoitti...

Oi kuinka hieno! Noin tyylikkäitä keittiöitä harvoin näkee! Myös neuletakki on h i e n o! Nyt kun alkaa taas voimat palailla, niin taidan itsekin tarttua puikkoihin.

17 neliötä kirjoitti...

Sanna- Kiitos kehuista! :)

Emmi kirjoitti...

Japani kuulostaa huikealta!!! Ei muuta kuin reissuun vain. :) Ja onko nuo langat sitä Louhittaren luolan lankoja? Mä löysin toisesta blogista ihanan helpon villapaidan ohjeen, joka oli tehty sillä langalla. Jos en saa tänne tilattua suoraan lankoja, niin otan yhteyttä. :)

Emmi kirjoitti...

Köh, siellähän oli kuva vyyhdistä. Sorry, vähän ajatuskatkoa tai jotain.. :D