sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

WC-remonttia
Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, vai miten se menee...no joka tapauksessa, tänään on sellainen fiilis, että haluan jakaa wc-remppapohdiskeluja, mutta kärsivällisyys ei riitä visualisoimaan mitään hienoa arkkitehtuuripläjäystä. Eli koittakaa saada näistä kuvista jotain kiinni :)

Meillä on siis jo pidemmän aikaa ollut työn alla alakerran pikkuruisen vessan remontointi. Ostohetkellä vessa oli kasarikuosissa ja nyt se on lähinnä työkaluvarasto, mutta varmaan syksyn tullen otamme sen taas käsittelyyn. Miltei kaikki tarvikkeetkin ovat jo valmiina: takaseinä, joka on myös savupiippu, saa betonin värisen hiertopinnan (mieheni on jo tosi professional laastien kanssa!), lattiaan on ostettuna 6-kulmaista mustaa pukkilan laattaa, wc-istuimia meillä on kaksi, joista alas laitamme ehkä vanhan ido 59:n, enso-levyä löytyy (harmi kun ei ole mustaa), vanha peili ja lamppu ovat käyttökelpoiset ja alennusmyyntiallas on sekä hana. Sähköt on vedetty ja seinät on muistaakseni jo levytetty eli tarvikkeista puuttuu vain vedeneristys lattiaan, tapetit, kaappi ja kattovalaisin.  Kaappi valmistunee meidän autotallissa tarvittaessa, tosin kaappi ei ole välttämätön, jos yläkerran wc pysyy päähuussinamme. Tykkään ihan hurjan paljon lukuisista eri tapeteista ja vessaankin sellaista haluaisin, mutta mitenkähän ikinä osaan(mme) päättää, mitä sinne laitetaan!


8 kommenttia:

Metsänkukka kirjoitti...

Meillä on monessa sama maku, meillekin tulossa tuota laattaa :) Pitääpä tehdä kollaasi meidänkin kylppärisuunnitelmista jonain päivänä :)

17 neliötä kirjoitti...

Voi tee ihmeessä, se olisi kiinnostavaa! Ehkäpä olet keksinyt jotain, mitä ei ole itselle tullut mieleen. Huomaan myös tykkääväni kaikista hankinnoistasi blogissasi :)

Tuija kirjoitti...

Siitä tulee tyylikäs vessa oli tapetti mikä tahansa!

Olen huomannut, että kannatti laittaa vessa kivaksi, siellähän ihan piristyy ja punainen lattialaatta on mun lemppari. Alakerran vessa on vielä kysymysmerkki mitä sille tehdään, se on nyt melko masentava paikka.

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis- jee, kivaa jos olet sitä mieltä! tapeteista vaan on niiiiin vaikea valita. Muistan kuvasi teidän vessasta, se on kyllä tyylikäs! pukkilan myymälässä miltei vaihdoin punaisiin laattoihin, on meinaan hienoja, mutta silloin meille oli vielä suurella todennäköisyydellä luvassa mustavalkoista enso-levyä, joten ajattelin tuon m/v-pöntön kanssa sopivan. Nyt kun taas enso-levy onkin punainen, olisi se punainen laatta ollut aika cool tuonne. Meillä on tulevaisuudessa luvassa yläkertaankin wc/kylppäriremonttia, joten kaikkia ideoita ei onneksi tarvitse ladata tähän samaan pieneen vessaan :D

Maikki kirjoitti...

Minä tykkään eniten tuosta värikkäimmästä valkopohjasesta tapetista. Synkät tai tummat jutut voi olla ahdistavia noin pienessä tilassa. Myös se alhaalla vasemmalla oleva lintutapetti vois olla tosi hieno jos se punasen sävy olis sama ku enso-levyssä. Toi vessanpönttö voi näyttää vähä kulahtaneelta uuden altaan vieressä tai sitten se johtuu vaan noiden kuvien väritasapainoeroista. :)

17 neliötä kirjoitti...

Joo, oon itsekkin ajatellut, että tumma on vähän synkkä. Mut just noi tummat on livenä niin superhienoja, ja veikkaanpa, että makutuomariltani ne menisivät korkeintaan tuolla vessassa läpi...joten pitää vielä miettiä. En kauheasti panostanut tuon pönttökuvan editointiin, vessassa kun on hehkulampun valo niin kaikki näyttää keltaiselta. Mutta tosi on sekin, että uuden ja vanhan posliinin värisävyissä on eroa, liekö uudet pinnoitetaan jotenkin. Mutta eipä silti haluaisi hyvää pönttöä kaatiksellekaan viedä ja vanhoja tarpeeksi pieniä taas on vaikea löytää, joten ehkäpä me kestämme sen sävyeron :) tai ainakin kokeillaan :D

Hanna kirjoitti...

Meillä ollaan remontoitu yläkerran pikkuruista vessaa, hitaast mutta varmasti... Kiva sattuma, nimittäin meidän veski sai kahdelle seinälleen juuri tuota Båros-malliston kirjavaa kukkatapettia :)

17 neliötä kirjoitti...

Hanna - pitääkin käydä blogissasi kurkkaamassa, löytyisikö kuvaa vessastanne! :)