tiistai 25. kesäkuuta 2013Nyt on lämmintä sisällä, mutta muutama päivä sitten, kun oli kylmä ilma, oli mukava laittaa takkaan tuli ja neuloa sen lämmössä. Takkahuoneesta on pikkuhiljaa tullut melkeinpä suosikkipaikkani talossa.

Lattialistat puuttuvat edelleen, joten sitä ennen ei viitsi viedä sisutuspuolta pidemmälle. Tosin tässä taannoin ostin kaksi mainiota räsymattoa torilta, toinen keittiöön ja toinen tähän huoneeseen.


5 kommenttia:

Tytti Matsinen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
neitinomad kirjoitti...

Edellisen kommentin poistin, kun olin kirjautunut väärillä tunnuksilla. Nyt uusi yritys:

Näyttää kovin kotoisalta <3 Mullakin on sisustusvaihde taas päällä, makuualkovi on nyt vihdoin valmis (tai niin valmis kuin mikään nyt koskaan on), mutta vielä on muuttolaatikoita toisaalla.

Tänään käytin puoli päivää Muuramen nettisivujen suunnittelutyökalulla leikkien ja pohtien, onko järkevämpää ostaa sekalaisia Muurame-kalusteita nettikirppareilta, jos hinnaksi tulee liki parisataa euroa vai investoida uusiin ja hyväkuntoisiin, jolloin hinta on toki korkeampi, mutta värit ja mallit täsmää paremmin haluttuun. Olen ehkä kallistumassa jälkimmäiseen - onneksi Muuramea voi täydentää ja ostaa vaikka ensi alkuun vain pari moduulia... Huh.

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos! Muuramen kalusteista tuli mieleen yksi tuttu, joka oli ostanut uuden muuramen lipaston vanhan kaveriksi ja totesi, että vanha oli melkeinpä parempi..mutta toisaalta, jos uuden ja hyväkuntoisen saa paremmin sopimaan visioon, ei varmastikaan ole huono sijoitus! Huonekalujen kunnostaminenkin on aina kohtuu rankka projekti, riippuen tietty mitä kaikkea pitää tehdä.

Sanna kirjoitti...

Hienot tapetit! Olin välillä myös oikein tyytyväinen viileyteen. Oli ihana pitää päällä kesäneuleita ja herätä aamulla ilman tuskanhikeä.

17 neliötä kirjoitti...

kiitos! Meillä ainakin viime viikko meni kuumuuden vuoksi aika heikoilla unilla. Viikonloppuna olimme järven rannalla mökkeilemässä, ja aah, mikä ihana raikkaus oli yöllä! vaikka ei kai pitäisi valittaa, kesälämpimät kun ovat muuten mukavia :) Tulevan kattoremontin yhteydessä ei ainakaan mustaa kattoa laiteta :D