maanantai 3. kesäkuuta 2013


Keittiöön valmistuneisiin alakaappeihin olen tosi tyytyväinen ja tuskin maltan odottaa, että yläkaapit valmistuvat! Pitkän pohdiskelun jälkeen valittu lakkapinta on mieleinen myös. Pihan kanssa on ollut kovasti puuhaa, joten sisällä talossa asiat odottavat sateisia iltoja.

Joku aika takaperin osallistuin tutkimukseen, josta sai lahjakortin palkkioksi. T-luupihviä himoavan rakkaani harmiksi nimesin lahjakortin sisusturahakseni, jolla sitten hankin nuo tuokio-kulhot ja täydennyksen joululahjalaseihini. Voi kun pian ehtisi järjestää pienet puutarhajuhlat, sillä olisi tosi ihanaa kattaa nätisti ulos!

Part of the kitchen cupboards is now finished and the rest of them is waiting for rainy evenings - we have been working hard with all the garden stuff so things inside the house have been left alone a little bit.

I participated one inquiry and got a gift card for reward. With that I got some new kitchen ware :)

10 kommenttia:

Kokkeli kirjoitti...

Hei, mistä olette löytäneet nuo ihanat vetimet? Mukavaa kesää täältä Pohjois-Suomesta toivottelee vanha työkaveri!

Tuija kirjoitti...

Voi kun haluaisin tulla kylään remonttinuuskimaan.

17 neliötä kirjoitti...

Kokkeli - kiitoksia ja mukavaa kesää samoin! :) Tilasimme vetimet Helakauppa-nimisestä liikkeestä. Muistelen nähneeni niitä myös jossain muualla myynnissä. Arvoimme pitkään näiden ja perinteisten lankavetimien välillä ja ensimmäiset kun saimme ruuvattua, pohdimme hetken, että tehtiinköhän väärä valinta, nämä nimittäin ovat isommat, kuin mitä mielikuva oli. Muuta nyt kun silmä on tottunut, tykkään kyllä kovasti. Mutta suosittelen testivetimien hankintaa!

Tuikkis - olisin enemmän kuin iloinen, jos oikeasti tulisit(te)! olisi tosi kivaa! ja samaa olen ajatellut teidän kodista, olisi jännää nähdä livenä se!

Sarppu kirjoitti...

Kerrassaan ihanat alakaapit, persoonalliset ja niin teille sopivat :)

Tuija kirjoitti...

Tämähän on selvä suunnitelma jo, enää tarvitsee vain toteuttaa se! Kunhan tuo autonkäyttäjä vapautuu töistään Helsingistä voidaan tehdä yhdistetty kirppis -ja kyläkierros sinne teille!

Metsänkukka kirjoitti...

Hyvältä näyttää! ja ihanat vetimet!

Vintage living kirjoitti...

On ne vaan niin hienot noi kaapit!

17 neliötä kirjoitti...

sarppu, Paint it black & Vintage living - kiitos :)
Tuikkis - ollaan yhteyksissä! :)

Liisa kirjoitti...

Teidän keittiö on niin ihana, aivan unelmistani. Näytin juuri miehelle kuvat ja sanoin, että hänen pitää tehdä minulle samanlainen vielä joskus. Se sanoi: "Hyvä." :)

17 neliötä kirjoitti...

Liisa - kannattaa varata tekemiseen aikaa, mutta lopputulos on sitäkin mukavampi! ja vaikken olekaan puutöissä erityisen hyvä, löytyi minullekin monta työvaihetta, joihin otin osaa kaappien teossa :)