maanantai 17. kesäkuuta 2013

Galway

Dalkey

Inis Oirr

Cliffs of Moher

Connemara National park

Carric-a-dere rope bridge (Northen Ireland) Tämä oli kyllä vähän liikaa turistirysä, mutta jännä paikka silti.

Giant's causeway (Northern Ireland) Kivimuodostelmista on tosin vielä mielenkiintoisempi esimerkki mielestäni Skotlannin Staffalla.

Inishmore

Glendalough

Connemara

Dublin
Koska kuvankäsittelyohjelmamme lisenssi on päättynyt, en taida vähään aikaan saada raw-tiedostoja käännettyä jpegeiksi blogia varten...Mies on työreissussa, joten halusin kuitenkin hyödyntää harvinaisen mahdollisuuteni (oma vika kun törsään rahani mieluummin muuhun kuin tekniikkaan :D) päästä miehen paremmin toimivalle tietokoneelle blogia päivittämään, siispä arkistojen kätköstä vanhojen pokkarikuvien merkeissä Irlannin top-11 nähtävyysvinkkini :)

2 kommenttia:

neitinomad kirjoitti...

voi, nyt tuli ihan koti-ikävä Irlantiin! Noi pohjoisen nähtävyydet on kyllä ne kaksi turistirysintä, samalla alueella on paljon pienempiä mestoja, joihin turisteja ei viedä, mutta jotka on tosi upeita (ja joissa kuvataan mm. Game of Thronesia). :)

Giant's Causewayn tarinassahan jättiläinen Finn nimenomaan kävelee Causewaylta Skotlantiin, Staffan kautta :)

17 neliötä kirjoitti...

Joo oikeastaan nuo kohteeni ovatkin sellaisia, joihin pääsee helposti, jos ei itse autoile. Voin vain kuvitella, miten hienoja paikkoja vielä löytyisi! Irlantiin on kova kaipuu täälläkin, sieltä taitaa löytyä ne omat sielunmaisemat :)