tiistai 23. huhtikuuta 2013

Oho, viime postauksesta onkin taas aikaa...jotenkin ruutuaikapuhti on ollut vähissä ja suuntautunut lähinnä töihin ja polttarikuvien kanssa touhuamiseen.
Mutta vaikka tästä on jo aikaa, pitää vähän hehkuttaa ja tehdä matkailumainosta Tartosta, jossa vietimme pääsiäisen. Oli nimittäin kuuden hengen porukallamme aivan uskomattoman hauska matka, jonka  muistolla elän varmasti taas pitkään. Kiertelimme kaupunkia, vierailimme mm. kasvitieteellisessä puutarhassa, Sangasten linnassa bussiretkellä ja yövyimme vanhassa kaupungissa hotelli Draagonissa (oli kiva hotelli).

Tartossa ehkä mukavinta oli se, että ravintoloissa ruoka oli edullista, joten kun on isommalla porukalla liikkeellä varsinkin talviaikaan, on kivaa istuskella juoruamassa ensin alkupalan, sitten pääruuan ja lopulta kaikkien niiden ihanien jälkkäreiden kanssa.
Intoa ei myöskään vähennä se, että löysin yhdet ehkä hienoimmat koskaan omistamani kengät eli konjakin väriset saapikkaat sekä antikvariaatista venäläisen 50-luvun arkkitehtuuria käsittelevän opuksen. Ai niin ja unohtamatta uusia vaelluskenkiä!
Lisää olisi vielä voinut paneutua lankamyymälöihin ja kirpputoreihin, niitäkin tartossa nimittäin on.
Viikko sitten meillä muuten oli piha miltei lumen peittämä, nyt kukkii sinivuokot!

During easter time we made a trip to Tarto in Estonia with our friends...we had a good time there!
Oon ehkä vähän lapsellinen, mutta silti tuo kieli jaksaa aina naurattaa! :D
Estonian has similar words with Finnish language and it still makes me laugh like a teenage boy. In Finnish this Tartu ball club means something like www.touch the "balls" club.ee.

and this is like "roar you father-in-law!" :D

6 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Voih, mitä ihania taloja! Ja hienot on kengät.

Kuukki kirjoitti...

Tartto näyttää ihanalta ja vesi tuli kielelle tuosta borssikeitosta. Kieli jaksaa naurattaa minuakin, vaikka olen varmasti sinua vanhempi ;-D

Sanna kirjoitti...

Ihanan näköistä! Olisi hauska matkata Viroon pitkästä aikaa. Viimeksi olin Virossa odotusaikana, voin koko ajan pahoin ja ainoa mitä sain syötyä, oli omenat ja ällöt Hesburgerin ranskalaiset. Huh huh!

Emmi kirjoitti...

Ihania kuvia! Terkkuja täältä vuorten keskeltä. Täällä on kaikki hyvin, ikävä vain ystäviä kuten sinua. <3 jos sulla mahdollisuus skypeen, soitellaanpa! Ja tervetuloa käymään täällä :)

Emmi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
17 neliötä kirjoitti...

Vintage living - joo eiks ookin! kuolasin niitä taloja siellä!

Kuukki - tuliasiksi ostettiin vielä kamapallid-pussi eli talkkunamuroja :D

Sanna - Viro on lähellä, mutta matkakohteena mielestäni mainio. Tallinnassakin voisin joskus olla enemmän kuin sen tyypillisen pari tuntia.

Emmi - kiva kuulla, että siellä kaikki on hyvin! järkätään sopiva skype-tuokio!