lauantai 31. joulukuuta 2011


Ennen häitä selailin aika paljon netistä inspiskuvia, joten ajattelin, että jaanpa minäkin täällä vähän jotain hääjutuistamme vastavuoroisesti :) Hääkoristeista ja hääkimpustani on edelleen iloa meille pitkin taloa.. Suurin osa kukista, jotka vain tökättiin sammaleisiin, on jo kuihtunut, mutta mehitähdet kestävät varmasti vielä hyvän aikaa. Kimpustani tuli aika vähän hyviä kuvia, enkä huomannut sitä kuvata paljoa itse heti häiden jälkeenkään, mutta oli (on) se vaan niin hieno! Näytin floristille kuvia kimpuista, joista pidin, mutta tavoite oli, että se näyttäisi vähän niinkuin kedolta poimitulta ja olisi ilman tavanomaista kahvamaista kädensijaa. Vuodenaika asetti pieniä haasteita kukkien saatavuuteen, mutta loppujen lopuksi kivan näkösiä kukkia oli tarjolla paljon enemmän kuin yhteen kimppuun pystyi laittamaan.

Päätimme kaikkien syksyn kiireiden jälkeen siirtää remontin aloittamista pian alkavan vuoden puolelle. Koska tupakan haju on alakerrassa haihtunut todella vähiin, laitoimme olohuoneen joulunviettoa varten mukavaksi ja ostimme kuusenkin. Pikkuveli (24 v) yllätti meidät ja toi joululahjaksi omatekemänsä piparimuumitalon!

Some pictures of the wedding flowers which are still decorating our house and our livingroom.

3 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Ihanat kuvat, tsemppiä remonttiin ja oikein hyvää uutta vuotta ♥

Sanna kirjoitti...

Lämpimät onnittelut tuoreelle rouvalle ja onnellista uutta vuotta. Kuulinkin selostuksen häistänne eräänä aamuna ja ne kuulosti juuri noin kauniilta kun kuvatkin ovat. Mehitähtiäkin keskellä talvea, vaude!

Malla kirjoitti...

Oi, täällähän on tapahtunut vaikka ja mitä sitten viime käynnin! Paljon onnea rouvalle ja samoin myös onnea uuteen kotiin!