tiistai 31. toukokuuta 2011Kiitos taas kaikista kommenteista :)

Julkkariremppa alkoi reilu viikko sitten talossa. Nämä kuvat otin viimeisenä päivänä, kun parveke oli vielä käytössä. Rempassa vaihdetaan myös ikkunat ja ovet, ja niitä olen vähän surrut, tai varsinkin vanhaa lasia ja kauniita heloja. Toisaalta parvekkeen oven lukko on tosi hankala, enkä pariin päivään ole saanut sitä auki millään. Vähän kauhistuttaa, että tuuletanko seuraavan kerran marraskuussa, parveke kun on ainoa räppänä, mitä pystyy avaamaan ikkunoiden muovien vuoksi.... eli ehkä se uusi ovi rumemman lukon kanssa ei sitten kuitenkaan ole suurin kauhistus elämässäni. Ehkäpä myös ikkunan pokissa elävät pikku koppakuoriaiset huomaavat ekosysteemissään katastrofin ja muuttavat hyvin hyvin kauas. Remontissa on myös se hyvä puoli, että naapureiden kanssa alkaa jutella enemmän, sillä remppa ja vertaistuki yhdistää.

Perjantaina lähden Amsterdamiin! kaikkien pohdiskelujen jälkeen sinne tilasin liput, ja olen tosi innoissani. Ensi viikolla sitten lisää siitä aiheesta, kun olen palannut.

2 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Niin kauniit tuo ikkunan kahva ja oven lukko avaimineen.

Tietysti on hyvä, että uusitaan, jos on selvästi rikkinäistä, toimimatonta ja ökkömönkiäisten valloittamaa.

Se vain surettaa, että yleensä uusi ei muotoilultaan ole niin kaunista kuin vanha, se ei tunnu siltä, että esteettisiä arvoja olisi mietitty tippaakaan.

Toki poikkeuksiakin löytyy, ehkä teillekin. Toiveikkaana...

neitinomad kirjoitti...

Suositteln Anne Frankin taloa! Sinne kandee jonottaa lippu turisti-infossa (muistaakseni ostin omani aseman läheltä), koska sillä pääsee sitten jonon ohi siellä talolla, jossa jono voi olla tuntikausien pituinen...