maanantai 8. marraskuuta 2010

Stringejä odotellessa

Kuva:http://www.string.se/index.asp?ID=10&ICON=282&LAN=1

Lopultakin päivitys! Siskoni ja muutamien muiden toiveesta :)

Yli puolen vuoden harkinnan ja haaveilun jälkeen tilasin ruotsalaista String-hyllyjärjestelmää osan. Eri värisen tosin kuin tuossa yläpuolella, mutta en löytänyt musta-valkoisesta yhdistelmästä kuvaa. Ensi kosketuksen Stringiin sain viitisen vuotta sitten ollessani vaihdossa Ruotsissa, kun huoneemme seinällä oli sellainen. Sitten unohdin sen pitkäksi aikaa, ja muutenkin opiskelijana ollessani kaikki yli kolmenkymmenen euron huonekalut olivat jotain aivan järkyttävän kallista. Nyt on siis stringien aika! Suunnittelijan nimi on muuten ollut Nisse Strinning, aivan hulvaton tuotteiden nimeämistä ajatellen.

Muitakin uusia juttuja odottelen saapuvaksi, mutta niistä myöhemmin.

7 kommenttia:

ei pöllömpi kirjoitti...

Nuo on kauniita.
Kotisi on niiiiin KAUNIS.

Lisää juttuja odotellessa :)

Sanna kirjoitti...

JEE! Olen odottanut postaustasi! Minäkin rakastan Stringia. Ensin tosin katsoin, että onpa joku hauskasti keksinyt laittaa tiskauskaapin lautastenkuivausosan hyllynpidikkeeksi :D!

Sitä jotain kirjoitti...

Mä oon monta kuukautta kyttäillyt uutta postausta, että pääsisin kommentoimaan! Hyllyt on kyllä ihan sun tyyliset!

Tervetuloa kurkkimaan munkin blogia ;) Ostettiin talo ja nyt laitellaan sitä pikkuhiljaa oman näköiseksi.

t. Hanna (the kaavoituskaveri)

maijja kirjoitti...

Tervetuloa taas! Kiva nähdä :-)

scaredy-cat kirjoitti...

Minäkin olen odotellut postaustasi. :)

Nuo Stringit ovat kyllä hienoja, itsekin haaveilen sellaisista... Sitten kun on oma koti, eikä opiskelijasolunpuolikas lähiössä. :)

Kuukki kirjoitti...

Hienoa, päivitys! Juuri kun melkein luovuin toivosta ja meinasin poistaa sinut suosikeistani. Uusia postauksia odotellessa ;o)

17 neliötä kirjoitti...

Ei pöllömpi- kiitos!

Sanna- heh, mulle tuli aivan sama mieleen, että ruotsalaiset eivät oikein oivaltaneet tiskikaapin tarkoitusta :D

Sitä jotain- hihii, kiva löytää myös sinut täältä, ja aivan mahtava blogisi ja talonne myös! Syksy on ollut todella väsyttävä, nettiyhteys takunnut ja niskat ollut jumissa ainaisesta koneella istumisesta, joten blogitauko oli tarpeen. Olen vasta nyt oivaltanut, miltä pidemmän päälle normi 8,5 työpäivä (ruokatunnin sisältäen) tuntuu! Väsyttää! :D

maijja - tackar!

Scaredy-cat - joo, sama oli itselläni, vaikka asuinkin viime vuodet yksiössä. Tosin eipä sinne juuri mitään uutta voinut tilan puutteen vuoksi edes hankkia. Nytkin on vuokra-asunto, mutta niin miljoona kertaa enemmän koti, että on kiva hankkia asioita, joista tykkää ja tulee hyvälle mielelle.

Kuukki - kiva olla täällä taas :)