keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Naapurimaasta


Oli hauska Viipurin reissu isän ja sedän kanssa. Syötiin hullun paljon ja juteltiin. Parhaani mukaan tulkkasin englantia, venäjää (jota en ole käyttänyt moneen vuoteen) ja välillä vahingossa jopa suomea suomeksi. Nyt on jouluksi melonimarmeladiakin.

Vielä lisäys, tuo yläkuvan raksapoika kyllä ratkaisisi taloyhtiössämme sen, ettei julkisivuremontin tullessa tarvitsisi huputtaa taloa! Aivan mainiota! Haluan spidermanremppaajia meillekin!

3 kommenttia:

Sitä jotain kirjoitti...

Mukavan kuuloinen reissu!

Mutta ihan kuin tuo remppamies olisi vetänyt muutaman muunkin mutkan suoraksi... vetääkö se maalia suoraan tuohon likaiseen seinään? O_o

17 neliötä kirjoitti...

Joo, tosiaan maalia suoraan likaiseen seinään PAKKASELLA ja tyyppi hillui neljännessä kerroksessa parin narun varassa roikkuvalla laudalla ilman valjaita! Pitää tehdä uusi reissu keväällä ja katsoa, onko maali edelleen kiinni seinässä tai että onko talon edustalle ilmestynyt joku hautamuistomerkki...

Kotilo kirjoitti...

Vai oikein Viipurissa. Olen pitkään haaveillut reissusta tuohon entiseen suomalaiseen kaupunkiin, mutten tiedä uskaltaisiko. Minkälainen Viipuri on suomalaisen matkailijan silmin?