maanantai 21. kesäkuuta 2010

Rovaniemi osa1


Rovaniemi oli hieno paikka. Hassua vähän laittaa tänne kuvia, sillä varmaan kaikki muut ovat käyneet siellä jo monta kertaa. Minulle tämä oli ensimmäinen kerta kesällä, tällainen pikku alkupala Lapin vaellusreissua odotellessa. Nälkä heräsi!

6 kommenttia:

maijja kirjoitti...

:-) olet ollut ihan mun nurkilla! Kiva, kiitos, ihana katsoa kuvia Rollywoodista. Minä kaipailen sinne. Olin aikeissa mennä juhannuksena, mutta eilen muutin suunnitelmiani.

Nimetön kirjoitti...

Ei ole hassua. Minä en ole ainakaan koskaan käynyt Rovaniemellä, vaikka moni hyvinkin läheinen ihminen on viettänyt siellä vuosia elämästään. Täytyy yrittää joskus paikata tämä aukko sivistyksessä. Kiitos kuvista! :)

TaiNa kirjoitti...

Kiva nähdä Rolloa "turistin silmin"! :D Heinäkuussa taas sinne suuntaan, kirppikset on must-juttu kesälomilla koluta. ;)

Päivi kirjoitti...

Roi on kiva kaupunki, usein tulee pysähdyttyä matkalla pohjoiseen.
Oikein mukavaa vaellusreissua sinulle!

Nimetön kirjoitti...

hei. aivan hassua nähdä tällaisia kuvia nykyiseltä kotiseudulta. asun aivan tuon hassun lamppukaupan lähellä ja iteasiassa sitä ylemmässä kuvassa taitaa osa taloa pilkottaakin. rovaniemi on mielestäni hyvä kaupunki, täällä ei ole elossa valittamista!

t. satunnainen lukija :-)

Elle kirjoitti...

Hei, selainen blogeja jos minkälaisia, ja löysin tänne. Sulla on ihania kuvia ympäri maailmaa, ja ihastuin heti! Nämä rovaniemi kuvat ovat todella ihania, itse kävin viime keväänä Roissa ekaa kertaa ja ihastuin niin täysillä kaikkiin hienoihin maisemiin ynnä muihin! lisään blogisi minun blogilistaani, jos ei haittaa? :)