perjantai 26. maaliskuuta 2010


Viikko sitten sain olla ystävieni häissä valokuvaajana, ja pakko myöntää, että tuskin edes omia häitä jännittäisin niin paljon. Vielä vuosi sitten en olisi suostunut moiseen puuhaan, mutta nyt kun kamera on tullut paljon tutummaksi, olin tosi iloinen kun sain niin paljon luottamusta. Oli hauskaa, mutta seuraavan kerran jos tulisin pyydetyksi juhlien valokuvaajaksi onnistuisin varmaan paremmin. Hääkuvia en voi tänne nettiin laittaa, mutta olisi mukava tietää, onko joku muu teistä ollut häissä kuvaajana?

8 kommenttia:

Olina kirjoitti...

En ole ollut häissä kuvaajana, mutta omat häät kuvattiin amatöörivoimin: parhaan ystävän veli otti potretit ja eräs ystävä määrättiin räiskimään meidän omalla kameralla niin paljon kuvia kuin sielu sietää: enkä voisi olla muistoihin tyytyväisempi!=)

Ihanat salaattiottimet muuten kuvassa.

Emmi kirjoitti...

Pitkästä aikaa taas kurkkasin, että tehdäänkö täällä dippatyötä vai blogia. :D Ei vaan, tietysti pystyt tekemään molempia (ja hyvää jälkeä tulee). :)
Mutta niin, meidän häät oli Heikin vastuulla. Ihan niistä potreteista sinne häähumuun saakka. Hyviä kuvia oli vino pino, mutta jotain ihan pikku juttuja jäi kuvaamatta. Tyyliin, kattaus ennen kuin kukaan on koskenut mihinkään.. :D Naiselle tärkeitä, mutta mies (joka ei ole oikeasti ammattikuvaaja) ei sellaiseen kiinnittänyt huomiota. Joten, oletan, että naisena olet tiennyt ne kuvauksen kohteet, mitä morsian tahtoo. :)
Mukavaa kevättä sinne! Elän toivossa, että me nähtäisiin vielä tämän kevään aikana...

Sigurborg Johannsdottir kirjoitti...

Hi there
I can't read your blog, but the curtains you have ;o) it's GREAT
and I like your pic. also
all the best
Sjo

Tiina Tee. kirjoitti...

Mä kuvasin Japanissa yhdet häät. Kamera oli vihkipapin, joten vähän kyllä mua epäilytti... mutta sekä kameran omistaja että tuore aviopari tykkäs kuvista, joten eiköhän ihan hyvin menny :D

Oon kovasti sun uutta kotia ihastellut!

Merja kirjoitti...

Olen kuvannut häitä juu!

Kauhea homma niissä on kuvata, ja jälkityö vielä kovempi :)

17 neliötä kirjoitti...

Olina: salaatinottimet on äiti tai mummu saanut joskus 70-luvulla ystävältään Afrikasta. Pelastin äitin kirppiskuormasta :)

Emmi: voih, tänään selviää, että otinko oikeat kuvat...nimittäin annan ne hääparille! Mutta juu, on mulla kova tahto sen dipan kanssa tällä hetkellä.

Sigurborg Johannsdottir: welcome to my blog! Curtains are from Marimekko, and I like them too :)I've been planning for a long that I should write something in English as well but I've been so lazy. Maybe in soon in the future :) this post was about wedding photography though the photos were from my home.

Tiina Tee: kiitos! suurin osa pareista varmaankin toivoo kuitenkin reportaasia häätilaisuudesta mielettömien taidepläjäysten sijaan. Vaikka kaippa moni amatöörikin niitä osaa ottaa. Itse jännitin jotenkin niin paljon, että olisi voinut tulla parempiakin rennommalla luovuudella.

Merja: joo, huomattu on, että käsittely vie vähintään kolmesti enemmän aikaa kuin itse hääreissu :D

Suomineito kirjoitti...

Jonkin verran olen kuvaillut häitä ja kuten muutkin on täällä kommentoineet, niissä on hommaa! Yleensä hääpari haluaa että kaikki vieraat kuvataan, ja ohikiitäviä ainutkertaisia hetkiä on paljon tallennettavana. Ihan kivaahan se on, mutta en tee enää hääkeikkoja ellei ystävät pyydä tai ole ihan pakko! ;)

Sanna kirjoitti...

Hei, oot palannu! Vaude, ja muuttanut ja valmistunut. Sama täällä, tai siis muuttanut en ole. Muistatko, kun joskus vuorotellen huokailtiin toistemme blogeissa, että valmistunkohan minä koskaan jne? Täytin tänään tutkinnonvahvistushakemuksen.

Onnea sulle kaikesta ja kaikkeen! :) Aion jatkaa täällä vierailua taas.