perjantai 19. maaliskuuta 2010

uutta & vanhaa

Ystäväni kävi Helsingissä Retroradio-nimisessä(vai mikäköhän sen nimi oli...) liikkeessä ja muisti minun haaveilleen toimivasta vanhasta radiosta. Niinpä sitten yksi sellainen löysi tiensä Tampereelle :) Kun aloin suunnittelemaan muuttoa, ensimmäinen, mitä aloin etsiä, oli radiolle sopiva lipasto. Ihailemieni 50-luvun design-lipastojen sijaan päädyin kuitenkin ostamaan uuden saarnilipaston, mikä oli ehkä ihan hyvä ratkaisu loppuviimeksi. Kun hankkii kerralla koko olohuoneen kalusteet, oli budjetti pakko pitää aika pienenä, ja halusin myös tavaroiden olevan hyväkuntoisia, sillä asunto muuten oli parinkymmenen vuoden takaisessa kuosissa. Halusin sellaista pelkistetyn klassista henkeä, mutta pelkäsin, että lopputulos olisikin kokonaisuutena aivan tosi nuhjaantunut. Nojatuolin rungon huusin huutonetistä, ja verhoilua opiskeleva työkaveri laittoi sen hienoksi. On uudet jousetkin ja kaikkea :)

Ja vielä pieni mainostus, esimerkiksi tuo lehtitelineen runko on Tamperelaisesta, mainiosta Design Boulevard-liikkeestä. Jos olette täälläpäin liikkeellä, käykääpä kurkkimassa.

5 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Sulla on niin tyylikästä.

Merja kirjoitti...

Ihana radio!

17 neliötä kirjoitti...

Hilja: kiitos!
Merja: aluksi haaveilin tivoli-radiosta, mutta tästä olen tykännyt kovasti :)

scaredy-cat kirjoitti...

Uusi kotisi näyttää ihanalta! Sinulla on kovin samanlainen maku huonekalujen suhteen kuin minulla - olenpa juuri tuota lipastoakin ihaillut jossain lehdessä.
Myös minut on vallannut kiihkeä kaksion kaipuu, vaikka olenkin asunut isommissa yksiöissä kuin 17m2. Luulen, että osittain koen nykyisen asuntoni ahtaaksi seinien mataluuden takia, kun asuin monta vuotta korkeiden seinien sisällä. Toinen syy on varmaan se, että tunnen olleeni tietyssä elämäntilanteessa ihan riittävän kauan, ja olisin jo valmis siirtymään eteenpäin....

Onnea uuteen, viehättävään kotiisi! Olet malliesimerkki siitä, miten ei tarvita paljoa rahaa siihen, että koti näyttää upealta!

Nimetön kirjoitti...

ihana lipasto! mistä mahtaa olla hankittu / minkä merkkinen?

-s-