maanantai 8. maaliskuuta 2010

uusi :)


Se on jännä juttu, miten paljon mielitekoja heräsi sen jälkeen, kun tieto muutosta varmistui. Aiemmin olin ollut melko tyytyväinen omaisuuteni määrään ja laatuun, mutta joku kumma materialisti sisälläni heräsi eloon. Toki olen ollut materialisti (eli nautin tavaroista :D) ennenkin, mutta nyt sain kehitettyä äärimmäistä draamaa, kun himoitsemani palisanterilipasto, johon oikeastaan ei olisi ollut edes varaa, olikin jo myyty. Tai se, että olin varsin kyvykäs keskustelemaan tuntikaupalla sohvien syvimmästä olemuksesta. Tai että monta viikkoa ajattelin joka päivä string-hyllyä, jota en siis ole hankkinut, mutta mielessäni hekumoin siitä edelleen. Kaksioon muuttaminen on todella ollut odotettu hetki elämässäni.

En olisi edes arvannut, miten mukavaa tila on, tai ikkunoista tulviva valoisuus. Melkein-ammattini puolesta osaan tietenkin miettiä ja suunnitella niitä, mutta olin jo niin pitkään asennoitunut itse olemaan niistä osaton. Asunnossani ei ole hienoja parketteja tai viimeisen päälle tapetteja, mutta olen äärimmäisen kiitollinen tästä mahdollisuudesta tänä aikana, kun vuokrat yleensä ovat pilvissä. Pinnoista huolimatta asunnossa piilee kuitenkin suht tyylikästä 50-luvun arkkitehtuuria, ja aluekin on mukava sekä kävelymatkan päässä kaikesta.

Eli tervetuloa!

11 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Näyttää ihanalta! Ja ennenkaikkea valoisalta. Tosta ikkunakulmasta oon aika kade. Siinä olis niin hyvä paikka valtavalle kukkalaumalle.:)

pievauja kirjoitti...

Neliota, beautiful!!!!
i like your curtains. and chairs are nice too. :)

Merja kirjoitti...

Kivalta näyttää! Pelkistetyn tyylikkäältä. Ja nuo tuolit tutulta, siskosi blogista :)

Sanna kirjoitti...

Lähes hämmästyin valoisuudesta ja kaikesta. Kotisi näyttää UPEALTA!

Olina kirjoitti...

Ihanat ikkunat, kaunis tunnelma. Onnea uuteen kotiin!:)

Jaana kirjoitti...

Todella kaunis koti! Ja ihania huonekaluja! Meidän edellisellä asunnon omistajalla oli myös nuo Tapiovaaran tuolit, ja ne olisimme mielellämme ostaneet kaupan päälle...mutta pois vei...

Yliopistoposti on edelleen voimassa, vielä hetken! Kirjoittelehan kuulumisiasi, tai löytääkö sinut fb:stä?

Nimetön kirjoitti...

Onnea uusiin, valoisiin ja kauniisiin kotineliöihisi!
T. Anonyymi blogisi lukija

Päivi kirjoitti...

Ihanan valoisalta näyttää :)
Paljon onnea ja hyviä hetkiä uudessa kodissa!

Vintage living kirjoitti...

Jihuu, sä olet laittanut kuvia tänne!! Lisää, pliis:) Kun ei päästäkään sinne nyt viikonloppuna tulemaan. Keittiö-olkkarisi näyttää tyylikkäältä! Mikä ihana keltainen jakkara siellä vilahtaa verhojen luona? Uusi? Noi verhot korvaa varmaan sen, ettei ole Helsinki-tapettia;) Sama fiilis tulee niistä.
Auts, mulla on selkä jumissa, pitänee poistua tietokoneelta. Jäin eilen pihatiellä kiinni lumeen auton kanssa kun olin lähdössä töihin ja lapioin poikien kanssa auton irti+hyvän matkaa tietä eteenpäin..nyt vihloo selkä!

17 neliötä kirjoitti...

Hilja: kulmaikkuna on kyllä ihan parhaita juttuja tässä asunnossa! ostin toisenkin kukan entisen kaveriksi, mutta voi olla, että kukkamereen en pystyisi, en ole niin viherpeukalo :D

Pievauja: thanks!

Merja: itse asiassa siskon blogissa esiintyneet tuolit ovat vielä siskolla, nämä löysin itse. Täytyy vielä miettiä, maalaanko nekin sitten mustaksi, vai jätänkö puupinnalle...

Sanna & Olina: Kiitos!

Jaana: kiitos! Teilläkin oli ainakin siellä pääkaupunkiseudulla tosi hienoa, ja sohvastanne olen edelleen vähän kade :D Tuoleista itse asiassa ainoastaan kokomusta on aito Tapiovaara, kaksi muuta luultavasti jotain jäljittelevää, mutt tykkään niistä silti. Minulla kävi siten hauskasti, että vielä yksi mustapinnainen ja puuistuiminen tuoli löytyi asunnon vintiltä ja asunnon omistaja lupasi, että saan sen. Siellä oli hauska nojatuolikin, mutta sille ei oikein taida olla tilaa, vaikka olisin saanut myös sen. Joten harmi kun teillä ei käynyt yhtä hyvin tuolien kanssa! Olen myös FB:ssä, tosin aika harvoin kirjautuneena.

Anonyymi & Päivi: kiitos!

Vintage L: Voih, harmi kun ette pääse, mutta tulkaa toiste! Laitan lisää kuvia ehkä huomenna koululta, koska mulla ei ole vielä nettiä kotona(puhelinpistoke puuttuu, ja pitää ratkoa, ottaisinko mokkulan vai ostaisko sellaisen puhelimen, joka toimisi mokkulana). Keltainen vanha jakkara oli asunnossa valmiina, aika hauskaa :) Oli myös valaisimia, mutta niistä en niin paljoa tykkää.

Malla kirjoitti...

Paljon onnea uuteen kotiin! Näyttää aivan ihastuttavan valoisalta ja kauniilta.