perjantai 26. helmikuuta 2010

Viimeinen yö 17 neliössäKevätaurinko on mahtava :)

Nyt on viimeinen yö 17 neliössä ja vähän jännittää.
Jännittää, millainen koti tulee asuntoon, jossa on sisäpinnat ovat 80- tai 90-luvulta (ei erityisemmin makuuni), ulkoseinät 50-luvulta (kovastikin makuuni). Jännittää, ehdinkö koskaan töihin ajoissa, sillä nyt on ollut huikea kahdeksan minuutin kävelymatka. Jännittää, miten muutto-operaatio sujuu. Kaikin puolin kuitenkin hyvä ja odottava mieli.

Huomasitteko, muutin vähän blogin ilmettä! Jotenkin tuntui, että jotain uutta tänne kaivataan, vaikka en nyt ainakaan aio perustaa uutta blogia siitä huolimatta, että uusi koti onkin 49m2. Logosta tuli kyllä hieman 70-luvun rakennusliikkeen mainoksen näköinen, mutta kelvannee toistaiseksi :)

14 kommenttia:

Olina kirjoitti...

Onnellista muuttourakkaa! Ja mukavia päiviä uudessa kodissa:)

Hyvältä näyttää blogin uusi ilme. Minullekin aina käy niin, että kun jokin iso osa elämässä muuttuu, pitää siinä siinjä sivussa muuttaa kaikkea muutakin.

Hilja kirjoitti...

Valoisalta näyttää.
Tsemppiä muuttourakkaan.:)

pievauja kirjoitti...

wow, you are moving! I can wait to see your new place (in photos), i'm sure it's going to be as beautiful as always :) And cosy. and full of you.
(:

greetings,
M.

Sanna kirjoitti...

Hienot maisemat ja siitä tulee vähän ikävä Tampereelle. Oletko asunut tuossa talossa, joka näkyy viimeisessä kuvassa? Hekumoimme sitä rakennusinventointiporukassa kun teimme ekskursion ko. kaupunginosaan pari vuotta sitten kesätöistä (vaikka oli hassua tehdä ekskursio kaupunkiin, jossa asuu vakituisesti).

Hyvältä näyttää blogi!

Merja kirjoitti...

Onpa kyllä komeet mäkimaisemat!!

Laitahan sitten kuvia uudesta lukaalista.

17 neliötä kirjoitti...

Olina: Kiitos! muutto sujui ihan mukavasti, ja pian saan netinkin. Sitten voin postata jotain kuvia myös.

Hilja: kiitos!

Pievauja: yep, eventually I got a bigger flat!

Sanna: Asuin Ala-Pispalan puolella, ihan kiva talo sekin oli, vaikka tuo on aivan huippu :)Pispalastakin on tehty rakennusinventointi, oletkohan ollut sen tekemisessä mukana..

17 neliötä kirjoitti...

Merja: Pispala on mainio paikka, kiva tunnelma ja toivon mukaan säilyisi edes jotain alkuperäistä vielä myöhemmillekin sukupolville. Kuvien ottaminen on tarkoituksena, vielä en ole ehtinyt :)

Kuukki kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Muuttaako kissakin?

Ja pidän tästä valoisasta pohjasta. Helpompi lukea juttujasi.

17 neliötä kirjoitti...

Kuukki: kiitos :) Minäkin pidän tästä valkoisesta pohjasta enemmän. Mustaan olin jotenkin tottunut, mutta nyt kun on ollut postailussa taukoa, huomasin itsekin, että oli raskas katsella.
Kisu ei ole minun, tuli vain Pispalan portaissa vastaan ja oli varsin tuttavallinen tapaus!

Sanna kirjoitti...

En ole ollut tekemässä Pispalan inventointia, mutta tutustunut siihen melko hyvin. Siellä on kyllä vähän surkea se suojelukaava nyt, koska se on tyyliin "suojelua asukkaiden omalla suostumuksella" eli oikeastaan se ei tarkoita mitään.

17 neliötä kirjoitti...

Sanna: Pispalassa on tällä hetkellä ainakin nimellinen rakennuskielto, ja toivon mukaan suojeleva suojelukaava valmisteilla :)

Tanja kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Jos tuo ei ole minun tätini kissa, niin sitten samanlaisia on Pispalassa kaksim kappalein! Ihan samanlaiset tassut tällä :) Tätini asuu tuossa ihan kulmilla.

Olenkohan ennen täällä kommentoinutkaan? Aina joitain polkuja tänne olen silloin tällöin "eksynyt" ja aina ilahdun aina.

Jaana kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa muutaman vuoden takaiselta työkaveriltasi! Olen aina välillä käynyt täällä katsomassa kuulumisiasi.

Onnea uuteen kotiin, jossa toivottavasti on entistä tilavampi kylpyhuone...se oli kyllä pienin näkemäni... :)

Myös me asumme uudessa kodissa, muutimme takaisin kotikaupunkiin pohjoiseen. Ja diplomityö on valmistumassa täälläkin...Voimia loppurutistukseen!

17 neliötä kirjoitti...

Tanja: hih, mikä sattuma, ihana katti kerrassaan!

Jaana: oi, mahtava kuulla sinusta! Monta kertaa olet ollut mielessä, ja olen miettinytkin, missä päin elelette, ja mitä teille kuuluu...onko sulla enää sitä yliopistomailia? varmaankin, jos dippa vielä kesken :) Nyt on tosiaan isompi kylppäri, ei mikään superiso, mutta tilaa on myös pesukoneelle. Voimia myöskin diplomityöhön!