sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

huoooh


Edellisestä postauksesta onkin jo vierähtänyt tovi...Olen huomannut viime aikoina itsessäni sellaisen nolon uuden ilmiön, että olen alkanut huokailla, pitkään ja syvään. Diplomityö pitäisi saada etenemään, työt työpaikalla samoin. Pitäisi päättää, haenko opiskelemaan, saanko dipan valmiiksi ennen syksyä, kannattaako valmistua vaiko etsiä töitä halpana opiskelijana ja miljoona muuta asiaa. Kaipaan lomaa. Onneksi voin odottaa pääsiäistä ja Irlannin matkaa kesäkotini nurkille! :)
Viikonloppuna autoin paria ulkomaalaisvierasta pystyttämään valokuvanäyttelyn seurakunnassamme. Tuli jälleen huomattua, että vaikka näyttelyn pystyttäisi kuinka kevyellä kädellä tahansa, jonkin sortin laservaa'itin, jolla saisi nollatason seinään, olisi hyvin käytännöllinen. Viritimme kyllä langalla sen, mutta nurkat, joista otimme korkeusmitan, eivät tainneetkaan olla ihan niin suorat, joten lankasuorasta tuli hiukan lankavino.
Näyttely oli joka tapauksessa koskettava, sillä sen kuvat kertoivat ihmiskaupasta. Valokuvaajapojat olivat kiertäneet yhdeksän kuukautta maailmaa, ja kuvanneet aihepiiriin liittyen. Tiesittekö, että Intiassa lehmä maksaa 400 $ ja lapsi 10-40 $? tai että jossain päin maailmaa voi ostaa seksiä lapselta 50 sentillä? Näitä asioita kun pohdin, alan potea huonoa omaatuntoa huokailusta omista suht vähäisistä huolista. Tässä on linkki, jos näyttely kiinnostaa! www.photogenx.net
Vielä kevennykseksi kuva huutonettilöydöstäni...Idea tuli vähän ex tempore, mutta sitten, kun olin päättänyt sen haluavani, ryhtyi joku "läskimarkku" kilpahuutamaan, jolloin melkein hätäännyin, ettei semmoiselle saa minun Zenitini mennä. Onneksi sain sen joka tapauksessa edullisesti :) Jos joku on hauska lelu, niin tämä! Se on valmistettu Neuvostoliitossa, ja siitä kuuluu ihana ääni, kun ottaa kuvan. Minulla ei ole pitkään aikaan ollut kameraa, jossa olisi filmi, ja olin melkein unohtanut sen malttamattomuuden, jolla filmin haluaisi täyteen, jotta pääsisi kehittämään kuvat. Tämä kamera toivon mukaan palvelee ne reissut, kun ei halua ottaa digijärkkäriä mukaan siinä pelossa, että joku varastaisi sen.

5 kommenttia:

Emilka Everywhere kirjoitti...

Moi ihanainen nainen.
Mä oisin tosi ilonen jos lähettäisit mulle jotain kuvia lauantailta. Oli hieno näyttely, kiitos teille! Ens kerralla kyllä tuun mukaan pystyttään..
Kivaa viikkoa!

Hilja kirjoitti...

Huh, rankka aihe näyttelyllä.
Järkyttäviä nuo faktat, eipä ole paljon lapsella arvoa.

Nimetön kirjoitti...

Onneksi läskimarkku joutui pettymään ja sinä sait ihanan kameran!
Näyttely kuulostaa mielenkiintoiselta.

Sanna kirjoitti...

Läskimarkku! Mikä nimi ja kun se on kirjoitettu normaalisti tekstisi joukkoon, niin repesin nauramaan. Hah.

Katsoin näyttelyn kuvat, koskettavia ja kauniita, rujoja.

Mietin, että mitä tapahtuu? Miksi ihmisiä myydään edelleen? Miksi sikoja keitetään elävinä HK:lla? Mikä merkitys on elämällä yleensä?

ei pöllömpi kirjoitti...

Tiesitkö...?
En tiennyt, ehkä siksi etten edes haluaisi. En haluaisi tietää, ja ajattelen ettei sitä sitten ole kun ei tiedä.
Oikeesti minunkin pitää tietää ja se on ihan järkyttävää. On tärkeää, että asioista kerrotaan ja joku välittää niistä jotka eivät voi itse pitää puoliaan.
Olipa hyvä taas muistutus!!

Ja onnea uudesta kamerasta!!